Yürümeye başlayan çocuk Oyuncak Geri Çekin Arabalar Araba Oyuncak Kız Erkek 1-3 Yıl eğitici oyuncak doğum günü hediyesi Araba Oyuncak Okul Aktiviteleri İçin El Göz

₺264.91 ₺185.40

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s26562

Tanım

Tanım:

Bu Geri Çekilebilir Araba Oyuncağı, yüksek kaliteli ABS malzemeden yapılmıştır.Dayanıklı ve güvenli.1-3 yaş için mükemmel toddlers.An doğum günleri ve Noel için ideal hediye seçimi.

Özellikler:

Üstün Malzeme: Güvenli ve dayanıklı ABS malzemeden yapılmıştır.1-3 Yaş arası çocuklar için uygundur.

Büyük hediye: Doğum günü partileri, festival partileri ve aile toplantıları için mükemmel bir hediye.

Eğitici Oyuncak: Çocukların el-göz koordinasyonunu ve motor becerilerini geliştirmek için uygundur.

Belirleme:

Adı: Geri Çekin Araba Oyuncak

Malzeme: ABS

Boyutu: 16 * 13.3 * 11 cm/6.3*5.24*4.33 inç (yaklaşık.)

Ambalaj Listesi:

1 takım * Araba Oyuncak Geri Çekin

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve kamera açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.[Canlı Renkli]: Yürümeye başlayan çocuk oyuncak geri Çekme Arabaları, çocukların renkleri tanımasını teşvik etmeyi amaçlayan 2 farklı çarpıcı parlak renge sahip çocukların vizyon gelişimini teşvik etmek için tasarlanmıştır.

2.[Özel Tasarım]: Araba Oyuncağını Geri Çekin, üstte bir direksiyon simidi bulunan geleneksel geri çekme arabasından farklıdır ve eğer basarsanız, araba her iki yönde de kayar, saklanması kolaydır ve çocuklarınızı mutlu etmek kolaydır.

3.[Yüksek Dereceli Malzeme]: 1-3 yaş arası çocuklar için tasarlanmış dayanıklı ve güvenli bir performansa sahip olan Yürümeye Başlayan Çocuk Geri Çekme oyuncak arabalar, sıkı kalite kontrol altında üretilir, yüksek kaliteli ABS malzemeden, yürümeye başlayan bir çocuğun eliyle tutabilen mükemmel bir boyuta sahiptir.

4.[Zihin Oyuncak]: Geri Çekin Oyuncak Araba, çocuğunuzun motor becerilerini ve el-göz koordinasyonunu geliştirmeye yardımcı olmayı amaçlayan, düz zeminde ilerlemesi kolay, çocuğun kavrama ve emekleme yeteneğini geliştirmek için tasarlanmıştır.

5.[Muhteşem Hediye]: Doğum günleri ve Noel için ideal bir hediye seçimi olan Yürümeye Başlayan Çocuk Arabaları, çocuklar ve ebeveynler arasındaki ilişkiyi geliştirmeyi, sevginizi ve bakımınızı sevgili çocuklarınıza göstermeyi amaçlamaktadır.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Yaş Öner 12+y
Malzeme Silgi