Sonbahar Kış Moda 2 Adet Set Kıyafetler Kadın İnci Düğmeler Uzun Kollu Kısa Hırka Ceket Üst + Yüksek Bel Pilili Etek Takım Elbise

₺796.45 ₺493.81

  • Etiketler: Hırka Ceket, pileli etekler, etek takımları, kazak, miyaki pileli 2 parça setleri
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s268713

Tanım

Ceket CM 1 inç = 2.54 CM,1 CM = 0.39 inç Boyut Omuz Büstü Kol Uzunluğu S 35 80 52 51 M 36 84 53 52 L 37 88 54 53 Etek CM 1 inç = 2.54 CM,1 CM = 0.39 inç Boyut Bel Kalça Uzunluğu S 60 98 72 M 62 100 73 L 64 102 74 İpuçları 1.Boyutu seçmek için lütfen boyut tablosunu takip edin.

2.Boyutu olabilir 1-3 cm manuel ölçüm nedeniyle farklılık var.Ölçtüğünüzde lütfen dikkat edin.

Ödeme 1.Sadece Alipay'i kabul ediyoruz.

2.Ödeme yoluyla güvenli bir ödeme göndermek için sona eren açık artırmanızın üstündeki "Şimdi Öde" düğmesini tıklamanız yeterlidir.

3.Nihai satın alma fiyatı, gümrük tarafından tahsil edilebilecek geçerli herhangi bir vergi veya görevi kapsamaz .Alıcılar bu tür masraflardan sorumludur.

4.Ödeme ile ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız, lütfen bize bildirin.Nakliye 1.Bizim mağaza hakkında ilginiz için çok teşekkürler.Ödeme onaylandığında işlem süremiz 1-3 iş günüdür.Lütfen adresin doğru olduğundan emin olun ve yanlış veya teslim edilemeyen adreslerden sorumlu değiliz.

2.Abd'ye ePacket tarafından ücretsiz kargo.Çoğu ülkeye çin sonrası hava posta ile ücretsiz kargo.

3.Ayrıca DHL,EMS,TNT,UPS,ARAMEX ve diğer ekspres ile gönderebiliriz.DHL, TNT, UPS ekspres kargo genellikle 3 ila 7 iş günü sürer.EMS ekspres kargo genellikle 7 ila 15 iş günü sürer.

4.Takip numaranızı kullanarak parselinizi aşağıdaki web sitesinde takip edebilirsiniz: http://www.17track.net/en (Açmak için tarayıcıya kopyalandı)

5.Sipariş miktarınız bir seferde büyükse, lütfen bizimle iletişime geçin, ekspres ile ücretsiz göndereceğim (EMS,DHL ,UPS,FedEx,ARAMEX).nakliye süresi 3-7 gündür.Geri bildirim 1.Yüksek kaliteli , makul ve rekabetçi fiyatlı ürünler sunmak için elimizden geleni yapacağız.

2.it size sevgili müşterilerime mükemmel alışveriş deneyimi ve %100 % memnun iyi hizmet sunmak benim hedefim.

3.Mağazamda kazandığınız ürünleri aldığınızda herhangi bir sorunla karşılaşırsanız lütfen hemen bizimle iletişime geçin.Olumlu geribildirim büyük beğeni topluyor ve karşılığında da aynısını yapacağız.Herhangi bir nedenle mutsuzsanız, lütfen Olumsuz veya Nötr Geribildirim bırakmayın ve sizi mutlu etme fırsatına izin verin.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Model Numarası iki parçalı set
Yaka Stand Yaka
Pantolon Kapatma Tipi Elastik Bel
Kol Uzunluğu (cm) Tam
Giyim Uzunluğu Düzenli
Desen Türü Katı
Pantolon Uzunluğu (cm) buzağı uzunlukta pantolon
Elbiseler Uzunluğu Orta Buzağı
Marka Adı Huan-Qing'in
Yaş 18-35 Yaş Arası
Malzeme Pamuk, Polyester
Kol Stili Düzenli
Sezon İlkbahar / Sonbahar
Dekorasyon Düğme
Kapatma Tipi Tek Göğüslü
Tarz Ofis Bayan
Kaynak Anakara Çin