Yürüyüşe çıkın Doğal peyzaj Grafik Tasarım Polar Hoodie erkek Kişiselleştirilmiş Rahat Özelleştirilebilir Tatil Tişörtü

₺302.64

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s27094

Tanım

Boyut açıklaması (ABD boyutu)

1.Vücut ölçümlerinizi öğrendikten sonra, hangi boyutu satın almanız gerektiğini belirlemek için gerçek ürün ölçümleri için ürün sayfalarındaki boyut tablosuna bakın.2.Lütfen vücudunuzu değil, genellikle kıyafet giydiğinizi ölçün. (±1-2 cm manuel ölçüm nedeniyle farklılık gösterir).3.6 Boyutları vardır (S M L XL 2XL 3XL) aşağıdaki liste için kullanılabilir. 1 cm = 0.3937 inç

ürün açıklaması

Tüm ürünlerimiz kalıcı çekicilik marka giyim, özelleştirmeyi destekliyoruz, gerekirse özelleştirmek için resim veya metin gönderebilirsiniz.

Kapüşonlu kumaşlar ve durumlar

1.Kumaş: %60 pamuk, %40 polyester; Kalınlık orta, uzunluk orta, kumaş yumuşak, hafif elastik ve kapüşonlu gevşek bir versiyondur.Kapüşonlu ip tasarımı, takmayı ve çıkarmayı kolaylaştırır.Ön kanguru cebi küçük günlük nesneleri saklayabilir ve manşetlerdeki ve etek ucundaki elastik bantlar onu daha fit hale getirir.Günlük kullanım, takılmak, seyahat etmek, ev dekorasyonu vb.İçin uygundur., ilkbahar, sonbahar ve kışlık giysiler için uygundur.

2.Makine yıkama gibi renkler ile soğuk, kuru düşük ısı; 3.Yıkama talimatı: * Ağartıcı yok * Tersyüz * Soğuk su (en fazla 30C).

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Uygulanabilir Sahne Gündelik
Tip Düzenli
Malzeme Pamuk, Polyester
CN Fujian
Menşe yeri Çin (Anakara)
Yaka Örtüyordu
Kol Uzunluğu (cm) Tam
Kalınlık Polar
Örtüyordu Evet
Kaynak Anakara Çin
Öğe Türü Kapüşonlular
Cinsiyet ADAMLAR
Kol Stili Düzenli
Desen Türü Yazdırma
Tarz Gündelik
Uygulanabilir Sezon Sonbahar ve Kış
Giyim Uzunluğu Düzenli
Marka Adı KEIME