Büyükleri Lady Kış Sıcak Örgü Şapka Büyüleyici Tasarım Kadın Kış Şapka Sıcak Tatlı Büyükanne Anne Hediyeler Olarak

₺256.24 ₺161.52

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s278856

Tanım

Sıcak Örme Hımbıl Yün Büyükleri Şapka Moda Balıkçı Bere Kış Şapka Açık Hava Etkinlikleri için Alışveriş Bisiklet Kayak XRQ88 Açıklama:

Özellikler:

Yüksek Elastikiyet ve sıcaklık Tutma: Yün örme şapka, esnekliği arttırırken mükemmel nefes alabilirliğe ve rahatlığa sahiptir.Kullandığı nefes alabilen malzeme, uygun sıcaklığa izin veren bir havalandırma çerçevesi sağlar regulation.It kışın ısı koruma ihtiyaçlarını karşılayan ideal bir arkadaştır.

Harika Değer: Yaşlılar için bere şapkalarımız, seçmeniz için birçok renge sahiptir, bu da eşleşmesi kolaydır ve sıradan giysiler için mükemmeldir. winter.It çantanızın veya plaj çantanızın içinde kolayca taşınabilir.Katlanabilir ve kesinlikle çok fazla yerden tasarruf sağlar.Harika, vb.

Büyüleyici Tasarım: Çoğu insan için şık ve sıcak bir kışlık örme şapka giymenin modaya uygun bir yoludur.Sıradan örgüden farklı olarak, bu özel olarak tasarlanmış örgü şapka net bir görünüm sağlar. texture.It zarif ve modaya uygun ve farklı kıyafetlerle mükemmel uyum sağlar.

Sıcak Tatlı Hediyeler: Bere kışlık şapkalarımız kadınlar için mükemmel doğum günü hediyeleri olabilir.Örme şapkaları kalbinizin sıcaklığını hissetmelerini sağlamak için Noel hediyesi olarak satın alabilirsiniz, Ayrıca soğuk havalarda sıcak tutmak için Yeni Yıl ve Noel hediyeleri de olabilir.

Güzel Hizmet: Gerekirse lütfen bizimle iletişime geçin, size her zaman yardımcı olabiliriz.Sizinle birlikte büyümeyi umuyoruz.

Özellikler:

Ürün ağırlığı: yaklaşık 110g

Malzeme: pamuk

Stil: klasik

Notlar:

1. Işık ve çekim açısının etkileri nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-3 cm ölçüm sapmasına izin verin.Anlayışınız için teşekkür ederiz!

Paket içeriği:

1 * Kış Bere Şapka

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Özellik sıcak tutmak
Bölüm Adı Yetişkin
Malzeme Pamuk
Uygulanabilir Sahne Gündelik
Uygulanabilir Sezon Kış
Kaynak Anakara Çin
Cinsiyet kadınlar