Pamuk Kapşonlu Havlu Yürümeye Başlayan Güneş Koruyucu Havlu Bebek Erkek Kız Plaj Havuzu Oyun Accs

₺225.25 ₺164.41

  • Etiketler: demir halı, kadife battaniye, demir paspas, demir halı, kadife bornoz
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s28797

Tanım

Özellikler:

OOTDTY'NIN sohbeti

Bebek Kapüşonlu Banyo Havlusu: Yumuşak pamuklu kapüşonlu banyo havlusu, seçmeniz için 3 stil desen ve 2 boyut sunar, konfor malzemesi ve nötr cinsiyet rengi bebek erkek veya kız çocukları için uygundur, süper yumuşak malzeme bebeğinizin cildini çabuk kuru ve rahat tutar.

Cilt Dostu Malzeme: Kapüşonlu banyo havlusu nitelikli saf pamuktan yapılmıştır, toksik olmayan koku baskısı, süper yumuşak ve cilt dostu, pürüzsüz ve rahat dokunuşunu, nefes alabilen malzemesini ve yumuşak renklerini dayanıklı performansla sağlar.

Yüksek Emici ve Hızlı Kuru: Hızlı kuruyan pamuklu malzeme, yüksek kaliteli dikişli kapüşonlu tasarım, süper yumuşak ve emici, bebeğin günlük kullanımı için mükemmel olan kapüşonlu havlu, küçük bebeklerinizin banyo veya plaj oyunundan sonra hızlı kurumasını sağlar, mükemmel sarma havlusu çocuk için.

Ultra Yumuşak Çok Fonksiyonlu Bebek Kapüşonlu Giysiler: Kapüşonlu havlu, zehirli kimyasal maddelerin floresan olmayan ajanını kullanır, cilt dostu ve 36 aya kadar yeni doğan bebekler için uygundur, bebeği erken ilkbaharda açık havada sıcak ve rüzgar geçirmez tutar, yaz klimalı oda, açık ve plajın güneşten korunması.

Bebek ve Bebekler için Harika bir Hediye: Bebek kapüşonlu havlumuz günlük banyoları, yüzme havuzu, plaj oyunları, açık hava güneş koruyucuları için mükemmel bir seçimdir, ayrıca çeşitli durumlar, tatil partileri, Noel, Yeni Yıl partisi kostümü için de geçerlidir.

Özellikler:

Ürün Boyutu: yaklaşık.S Boyutu uzunluğu 30 cm / 11.81 inç, M Boyutu uzunluğu 40 cm / 15.74 inç

Malzeme: Pamuk

Stil Seçeneği: S (Ayı)/M(Ayı)/S(Ayı Kafası)/M(Ayı Kafası) / S(Kaplan) / M (Kaplan)

Net Ağırlık: yaklaşık. 120g / 0.26 lbs

Paket içeriği:

1 x Bebek Kapüşonlu Banyo Havlusu Güneş Koruyucu Giysiler

Not:

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Yaş Aralığı 0-6m
CN Guangdong
Kaynak Anakara Çin
Malzeme Pamuk
Bölüm Adı Bebek