Balık Cezbedici Sıvı Balıkçılık Cezbedici İçin Crucian Balıkçılık Yem Katkı Sıvı Koku balık yemi Gıda Cezbedici İçin Çeşitli

₺97.99 ₺42.16

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s2932

Tanım

Tanım:

1. Almanya'dan gelen aktif hücrelerle AOY balık yemi faktörü eklenir, bu da katkı maddesi balık yemi faktöründeki tat östrojenini ve besin elementlerini den ve yakındaki suların derinliklerine hızla getirebilir.

2. AOY balık yemi faktörü, balık tutmak için güçlü bir cazibeye sahiptir ve suda yemek için gelen balıkları büyük ölçüde hızla çekebilir ve balıkların aç sinir sistemini uyarabilir.

3. Balıklar geniş bir alanda toplanabilir.Küçük ilaçla eklenen yem, suya girdikten yaklaşık 100 metre sonra hızla toplanabilir.AOY balık yemi faktöründeki aktif hücreler, toplanacak balıkları tamamen çekebilir.

4. AOY çekicisi, balıkların ihtiyaç duyduğu çok sayıda besin maddesi ve balıkları büyük ölçüde çılgın yiyecek arama ve ayrılmak istemeyen eşsiz bir lezzet türü içerir, acemi de çok fazla balık yakalayabilir.

Belirleme:

Ürün adı: Yem Katkı Maddesi

Net içeriği: 50 ML

Ürün konsantrasyonu: yüksek konsantrasyon

Balıklar için: sazan ve havuz sazanı gibi tatlı su balıkları

Ürün Listesi:

Yem Katkı*1

Notlar:

1. Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Yüksek konsantrasyonlu】 Mükemmel bir yüksek konsantrasyonlu özelliğe sahip Balık Tutma Kokusu Cezbedici o kadar güzel kokar ki, balıkları ayrılmak istemeyecekleri kadar çılgın yem haline getirebilir.

2.【Seçilmiş Bileşen】 Yem Katkı Maddesi güvenilir, güvenli ve dayanıklıdır, çünkü etkili dereceli bileşenlerle formüle edilmiştir ve balıkların ihtiyaç duyduğu birçok besin maddesi ve benzersiz bir tat deseni içerir.

3.【Balıkları Hızlı Bir şekilde Cezbedin】Balık Kokuları, suya düştüğünde bir araya gelmek için balıkları hızla cezbedebilir, bu da balıklara karşı güçlü bir çekimdir ve balıklardaki aç sinir sistemini beslemeye çekmek için uyarır.

4.【Hızlı Nüfuz】Yem Balık Katkı Maddesi, katkı maddelerindeki östrojenlerin ve besinlerin tadını su alanının derinliklerine hızla getirebilen ve yaklaşık 100 metre hızla balık toplayabilen, güçlü penetrasyona sahip bir AOY balık yemi faktörü ile donatılmıştır.

5.【Taşıması Kolay】 Taşıması kolay bir özelliğe sahip Balık Cezbedici Sıvı, taşınabilir ve hafiftir ve çeşitli su alanlarına yaygın olarak uygulanabilir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kategori Tanecikli
Pozisyon Yönetim Alanı
Kaynak Anakara Çin