4 Paket 14 İnç Büyük Metal Çiçek Çember Çelenk Makrome altın halka Yüzük DIY Düğün Çelenk Dekor Dream Catcher

₺432.20 ₺285.31

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s29736

Tanım

Mağazamıza hoşgeldiniz.

Ürünlerimiz uygun fiyatlara ve kaliteye sahiptir.Dropshipping ve toptan satışı destekliyoruz .Bizimle uzun süre çalışmak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin ve size çok uygun bir fiyat vereceğiz.Saygılarımla!

Çiçek çember çelenk: 4 paket altın metal halka ile birlikte gelir, çapı yaklaşık. 14 inç/ 35 cm, güzel Noel çelenk, çiçek çember çelenk, düğün çelenk dekor, makrome duvar asma zanaat veya DIY rüya yakalayıcı yapmak için uygun boyut.

Malzeme: Sağlam metalden yapılmış ve dayanıklıdır.Her halkanın kalınlığı yaklaşık 3,5 mm'dir, güçlüdür ve kırılması veya deforme olması kolay değildir.

Renk: Metal çemberler altın rengindedir, basittir ve asla modası geçmez, tatlı eviniz, ofisiniz veya düğün süslemelerinizle eşleşmesi kolaydır.

Geniş uygulamalar: Metal çember halkaları sizin için mükemmel DIY dekor projeleri, Noel çelengi, çiçek çember çelengi, rüya yakalayıcı, makrome zanaat, bitki askıları ve diğer el sanatları yapmak için zihninizi açabilirsiniz, düğün çelengi dekorasyonu için harika, duvar asılı el sanatları, göz alıcı zanaatı kolayca alabilirsiniz tatlı evine sarılmak için.

DIY el sanatları çemberleri: Metal halkaların etrafına sarılmış kumaşları, kurdeleleri, bitkileri ve diğer malzemeleri, el becerinizi ve yaratıcılığınızı geliştirebilen, benzersiz ve göz alıcı el sanatlarının evinizi veya partinizi iyi dekore edebileceği şaşırtıcı zarif el sanatları oluşturmak için kullanabilirsiniz.

Evinizi, ofisinizi veya herhangi bir partinizi iyi dekore etmek için benzersiz ve anlamlı bir zanaat yapmak için metal halkaları sevgilileriniz, arkadaşlarınız, aileniz ve çocuklarınızla birlikte kullanabilirsiniz, bu da el becerinizi ve yaratıcılığınızı geliştirebilir

Renk: altın

Malzeme: demir

Boyutu: yaklaşık 35 cm çapı, 3.5 mm tel çapı

Paket içeriği:

4 x Metal Yüzükler

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Sevgili arkadaşlar, ürünlerimizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz

Siparişi veya başka bir nedeni iptal ederseniz, tüm geri ödeme Sevgiorganizasyon.com.tr aracılığıyla 7-10 gün içinde hesabınıza geri dönecektir.

Nakliye hakkında

Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri.Amacımız müşteri memnuniyeti!

★ Rusya'dan iseniz, lütfen tam adınızı ve doğru telefonunuzu bırakın number.It bu çok önemli!!!

Dropship ve Dağıtım

Toptan için, ödeme yapmadan önce bizimle iletişime geçerseniz indirim sunacağız.

Damla nakliye için, malları doğrudan müşterilerinize gönderebiliriz ve hakkımızda herhangi bir bilgi bırakmayız.

Geri bildirim hakkında

★ Sizden herhangi bir geri bildirim çok takdir edilecektir.

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Ürünlerimizden memnunsanız, Ürünlerimizden memnunsanız, içtenlikle bize 5 yıldız verebileceğinizi umuyoruz.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Malzeme Maden
Kaynak Anakara Çin