Soğuk Havalarda Açık Kayak ve Bisiklet için Sıcak Spor Eldivenleri Su Geçirmez ve Anti-statik Yıkanabilir Eldivenler

₺283.58 ₺198.49

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s30268

Tanım

Tanım:

Özellikler:

1. Yüksek Kaliteli Malzemeler: PU su geçirmez kumaş kullanımı, suyun kar eldivenlerine girmesini engelleyebilir.Kabuk kumaşını bir su geçirmez malzeme tabakası kaplar.Suya batırılmadığı sürece karda oynarken ellerinizi sıcak ve kuru tutar.Ve soğuk hava girişine karşı etkili hava koruması sağlar.

2. Dokunmatik Ekran Fonksiyonu: Bu tam avuç içi dokunmatik ekran uyumlu kayak eldiveni, telefonunuzu elinizde tutmanıza, aramaları cevaplamanıza ve kayak eldivenlerinizi çıkarmadan çoklu dokunma işlevlerini çalıştırmanıza olanak tanır.

3. Sıcak ve Nefes Alabilir: Bu kış eldivenleri, kayak, snowboard ve binicilik sırasında sıcaklığı artırmak ve ellerinizi nefes alabilir tutmak için yumuşak, hafif ve nefes alabilen yalıtım içerir.

4. Uygulanabilir Durumlar: Kış bisiklet eldiveni açık hava sporları için idealdir, bu kış eldivenleri bisiklet, buz tırmanışı, kayak, yürüyüş, binicilik, kürek çekme, kamp, yürüyüş vb.İçin mükemmeldir.

5. Servis sonrası: Ürünü aldıktan sonra herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin ve size tatmin edici bir cevap vereceğiz.

Belirleme:

Malzeme: Polyester

Uygulama kapsamı: Bisiklet, açık, günlük spor

Uzunluk: 25 cm

Genişlik: 10cm

Ağırlık: 110g

Paket içeriği:

1 çift * Eldiven

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Tip Tam Parmak
Malzeme Polyester
Kaynak Anakara Çin
Cinsiyet ADAMLAR
Spor Türü Bisiklet sürmek
Özellik su geçirmez
Öğe Türü Eldivenler ve Eldivenler