Sombrero Şapka DiaDeMuertos Luau Olay Kostüm Partisi Dekorasyon Sahne Bayan Parti Şapka Elbise Karnaval Kapaklar

₺44.09 ₺27.34

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s306765

Tanım

Özellikler:

OOTDTY'NIN sohbeti

Fötr Şapka: Peluş top kenarlı, modaya uygun ve kişiliği daha iyi gösteren ve benzersiz estetiğinizi vurgulayan, parti giydirmesi için uygun, modaya uygun görünüme sahip geleneksel Fötr şapkamız.

Seçilen Malzeme: silindir şapka kullanımı yüksek dereceli nitelikli kumaş malzeme, büyük dikiş kenar, zarif görünüm, deforme kolay değil, nefes ve cilt dostu günlük giyim için.

Çok Amaçlı Festival Şapkası: Geleneksel fötr şapka, çeşitli partiler, CincoDeMayo Fiesta Etkinliği, Luau Etkinliği, temalı parti, Ölüler Günü, DiaD Muertos,Tema, düğün, doğum günü, Mariachi ruhu Karnavalı, Fiesta gelin, Bağımsızlık Günü gibi festivaller için de geçerlidir., muhteşem fotoğraflar çekmek için kendinizi iyi cosplay edin, hazine anını kaydedin ve arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşın.

Evrensel Boyut: Moda stiline sahip silindir şapka, evrensel davlumbaz boyutu 55-60cm/21.65-23.62 inç, çoğunlukla normal davlumbaz çevresi için uygun ve uygun, satın almadan önce lütfen davlumbazlarınızın yukarıdaki boyutu kapladığından emin olun.

Festival Partileri için harika bir hediye: Sombrero şapkamız festival partisi kostümü için harika bir hediye, çeşitli durumlar için mükemmel fotoğraf sahne elbisesi, tatil partileri, temalı parti vb.

Özellikler:

Ürün Boyutu: yaklaşık.Şapka davlumbaz boyutu 55-60 cm / 21.65-23.62 inç

Malzeme: Kumaş

Net Ağırlık: yaklaşık. 1505g / 0.33 lbs

Paket içeriği:

1 x fötr Şapka

Not:

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Malzeme Yün
Özellik Dekore etmek 
Desen Türü Katı
Cinsiyet Üniseks
Bölüm Adı Yetişkin
CN Guangdong
Uygulanabilir Sahne Parti
Uygulanabilir Sezon Dört Mevsim
Kaynak Anakara Çin