QVİSELD Partisi Dikdörtgen Kadınlar İçin Kadınlar 2022 Lüks Marka Tasarımcı Kare Güneş Gözlükleri Erkek Moda Vintage Tonları güneş Gözlüğü

₺185.97 ₺83.75

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s307719

Tanım

1) Çeşitli ödeme türlerini kabul ediyoruz.Yukarıda ana ödeme yöntemi vardır, bir göz atabilirsiniz. 2) Aliepxress ödemenizi 24 saat içinde doğrulayacaktır . 3) Tüm siparişler ödeme geçtikten sonra 2-3 iş günü içinde işlenecektir.

1) Normalde biz Çin Post tarafından ücretsiz nakliye sunuyoruz .Burada referansınız için bir referans varış zamanı yapıyoruz, lütfen sipariş vermeden önce bir göz atın. 2) Toptan alıcı İçin, sipariş miktarı karşılamak $200-300$, biz express Fedex tarafından ücretsiz nakliye sunuyoruz, DHL, EMS, Aramex .Gerçek detay lütfen doğrudan bizimle iletişime geçin. 3) Tüm alıcılar herhangi bir ek ithalat vergisi ödemek zorundadır.Sipariş verirken lütfen not edin.

1) Satın aldığınız ürünü beğenmezseniz, lütfen nakliye ücretini ödeyin ve 10 gün içinde bize iade edin.Aldıktan sonra parayı iade edeceğiz.Lütfen paketin ikinci satışımızı etkilemeyeceğini unutmayın. 2) Olumlu yorumlarınız iş başarımızın anahtarıdır.5 Genel Ayrıntılı Satış Derecelendirmesi (DSR) ile bize olumlu geribildirim bırakmanız için bir saniye sürmenizi rica ederiz. Zaman ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederiz ve içtenlikle satın alma işleminizden ve hizmetimizden memnun kalacağınızı umuyoruz. 3) İşleminizden memnun değilseniz: Sorunu memnuniyetinize göre çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan, Nötr veya Olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce lütfen hemen bizimle iletişime geçin.Açık anlaşmazlık, sorunla başa çıkmanın en iyi yolu değildir. 4) İletişim genellikle sorunları çözmenin anahtarıdır.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Sertifika CE
Lens Yüksekliği 68mm
Marka Adı Q * VİSELD
Cinsiyet kadınlar
stil 8 Kadın güneş gözlüğü
Öğe Türü Gözlük
stil 3 lüks güneş gözlüğü
stil 9 zonnebril kadınlar
Lensler Optik Özellik UV400
Objektif Genişliği 50mm
Model Numarası YJ1941'NIN sohbeti
Stil 2 Kadınlar için güneş gözlüğü
Lensler Malzeme Polikarbonat
Tarz Dikdörtgen, Vintage güneş gözlüğü
stil 7 güneş gözlüğü kadın
stil 5 kadınlar için güneş gözlüğü
stil 4 Kadınlar için Gölgeler
Bölüm Adı Yetişkin
Kaynak Anakara Çin
stil 6 lunette de soleil femme
Çerçeve Malzemesi Polikarbonat
Stil 1 retro güneş gözlüğü
Gözlük Tipi güneş Gözlüğü