Telefon Dağı Araba Manyetik Ayarlanabilir Araç Telefonu Dağı Manyetik telefon tutucu Çoğu Cep Telefonu İçin

₺237.18 ₺118.59

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s31221

Tanım

Tanım:

1. Mini manyetik araç montajı zarif ve kompakt bir tasarıma sahiptir, yer ve görüş alanı kaplamaz.

2. Zarif ve kompakt boyuttadır, görüş hattını engellemez ve sürüş güvenliğini etkilemez.

3. Braket piyasadaki tüm modeller için uygundur ve çeşitli eğlence ve navigasyon ihtiyaçlarını karşılamak için tüm düz ve kavisli yüzeyler yapıştırılabilir

Belirleme:

Ürün Adı: Manyetik Araç Telefonu Dağı

Malzeme: PC, ABS, silikon

Renk: Siyah

Ürün Boyutu: 5x5x8 cm / 1. 97x1. 97x3. 15 inç

Ürün Ağırlığı: 37g

Miktar: 1 adet

Ambalaj Listesi:

1 * Manyetik Araç Telefonu Dağı

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Çift Katlı Taban: Mini manyetik araç montajını, kavisli yüzeye sıkıca tutturulabilen ve düşmeden kavisli yüzeye etkili bir şekilde sığabilen esnek bir çift katlı ark tabanı ile tasarladık.

2.Pratik Tasarım: Telefon tutucunun 360 derecelik açısını serbestçe ayarlayabilirsiniz.Çift eksenli tasarımla, rahat açıyı daha iyi karşılamak için ayarlanabilir açı daha büyüktür.

3.Istikrarlı Yapısı: üçgen mekaniği ile Tasarlanmış, bizim telefon bağlar anti-shake güçlendirmek structure.It yeni yükseltilmiş üçgen sabit destek kolonunu benimser ve ağırlık merkezi dağılımı, yük yatağını daha kararlı hale getirmek için bilimsel olarak ayarlanmıştır.

4.Kararlı macun: Cep telefonu standı, macun alanını artıran ve güçlü 3M ile işbirliği yapan yükseltme silikon esnek tabanı benimser adhesive.It sürekli olarak yükseltilir ve off-road yol koşullarından korkmaz.

5.Kararlı Adsorpsiyon: Stand, kaymaz ve makineye zarar vermeyen bir silikon manyetik yüzey ile donatılmıştır.Silikon dış halka manyetik yüzeyi sarar ve adsorpsiyon stabildir ve solmaz.Telefon tutucu, telefonun arka kasasını çizilmelere karşı koruyabilir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin