2020 Yeni Gül Altın Çatal Yay Fare Kulaklar Mermaid Kar Saç DIY kafa bandı Kız Festivali Parti Hairband Cadı saç aksesuarları

₺101.84

  • Etiketler: pembe kulak kancaları dıy, kulak tıkacı bronz dıy, güneş gözlüğü kulaklar fare, şapka genç kulaklar, kask dıy kulak, şapka kötü kulaklar, hareketli kulaklar şapka, dıy bluetooth klavye, fare kulakları takım elbise, şapka bayan kulak fare
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s312490

Tanım

Ödeme Yöntemi

1. Tam ödeme, siparişinizi verdikten sonra 7 gün içinde ödenmelidir.

2. Ödemenizi aldıktan sonra malları en kısa sürede teslim edeceğiz.

3.Alıcı, ülkeleri tarafından tahsil edilen herhangi bir vergi ve/veya vergiden sorumludur.

Nakliye Şartları

1.Çin sonrası hava posta ve DHL bizim tercih edilen nakliye yöntemidir.Bu arada EMS, Fedex ve UPS mevcuttur.Pls lütfen dikkat: Çin Post Air Mail, malları teslim etmenin en ucuz yoludur, ancak diğer ekspres şirketlerden daha yavaştır.

2.Tatil günleri hariç Pazartesi cumartesi günü gönderiyoruz.Teslimat adresini değiştirmek isterseniz lütfen ödemenizden önce bize bir e-posta gönderin.

3. Alıcı bilgilerinizi doldururken telefon numaranızı bıraktığınızdan emin olun.

4.Tatil Sezonunda nakliye süresi (Noel, Çin Yeni Yılı vb.) Normalden daha uzun olabilir.Lütfen gecikme olarak 5-10 gün daha ekleyin.

İade Süresi

1.Göndermeden önce parselinizi dikkatlice kontrol edeceğiz out.In arızalı bir ürün aldıysanız, müşterinin yeni bir ürün için iade veya değişim talebinde bulunmak için alındığı tarihten itibaren 7 güne kadar süresi vardır.

2.Fikir değişikliği nedeniyle geri ödemelere veya değişimlere izin vermiyoruz.Lütfen sipariş vermeden önce kılavuz olarak verilen tüm açıklamaları okuyun.Doğru öğeyi gönderdiğimizden emin olmak için her adım atılmış olsa da, farklı öğeler aldığınızda durum olacaktır. description.In böyle bir durumda, durumu düzeltebilmemiz için derhal bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.Memnuniyetiniz bizim için önemlidir ve işinize değer veriyoruz.

Geri bildirim:

1.Görüşleriniz işimizin gelişimi için çok önemli olduğundan, ürünümüzden memnunsanız sizi olumlu geribildirim için içtenlikle davet ediyoruz ve service.It sadece 1 dakikanı alır.

2.Herhangi bir olumsuz ya da nötr geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz.Biz herhangi bir sorunları çözmek için sizinle birlikte çalışacaktır.Teşekkürler!

Not:

1. Alıcı, gerekli olduğunu düşündüğünüz herhangi bir sigortadan sorumludur.

2. Belirli bir siparişin işlem süresi, ürün türüne ve stok durumuna göre değişir.Çoğunlukla, işlem süresi 3 ila 15 iş günü olabilir.

3 Monitör ayarları farklı CRT ve LCD ekranlar arasında değişebilir ve gerçek renkleri ve boyutu bozabilir.

Başka sorularınız varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size hizmet etmekten memnuniyet duyarız !

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Tip Saç bantları
Neden Parti / Ana Sayfa / Festival
Cinsiyet Kızlar
Desen Türü Çizgi film
Kaynak Çin
Fotoğraf Bebek Fotoğrafı Pro
Malzeme Akrilik, Tayt, Polyester
Boyut One Size
karakter Minnie Mouse'un
Tarz Yenilik
Özellik 2 çocukların doğum günü partisi aksesuarları kafa bandı
Renkler 8 Renk
Satış Noktası Bebek çocuk saç aksesuarları
Model Numarası FGNGT1'NIN sohbeti
Öğe Türü Şapkalar
Bölüm Adı Çocuklar
Özellik 1 Kadınlar için ilham kaynağı saç aksesuarları
Marka Adı HuiPie