200 adet / kutu dövme kalemi Kapakları Mavi dövme kalemi Makinesi Çanta Tek Kullanımlık Kartuş Dövme Makinesi Kollu Çanta Kalem Tipi Kapakları

₺60.64 ₺41.78

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s323296

Tanım

Özellikler:

1.100 % marka yeni ve süper yüksek kaliteli.

2. Dövme kaleminizi veya makine kaleminizi kan, mürekkep veya diğer mikroplardan korumanıza yardımcı olmak için özel olarak geliştirilmiş bu dövme kalemi torbalarıyla ekipmanınızı temiz, hijyenik tutun, steril bir çalışma ortamı sağlayın ve hoş olmayan sonuçları önleyin.

3. Cihazınızı mikropsuz tutmak için size ucuz, güvenli, hafif, kalıntı bırakmayan ve tek kullanımlık koruyucu bir bariyer sağlamak için en kaliteli tek kullanımlık PE malzemeyi kullanıyoruz, güvenle ve uygun bir şekilde çalışmanızı sağlıyoruz.

4. Bu manşonlar, önceden delinmiş delikten çıkan iğne kısmı ile kaleminizi manşona kaydırmanıza olanak tanıyan önceden delinmiş bir delik sağlamak için özenle hazırlanmış olup, dövme yaparken cihazınızın korunmasını ve sabitlenmesini sağlar.

5. Bu kollar, birçok profesyonelin ihtiyaçlarını tam olarak karşılayacak şekilde tasarlanmıştır.Dövme sanatçıları, mikro bıçak sanatçıları, kalıcı makyaj sanatçıları, estetikçiler, salon ve ev kullanımı için mükemmeldirler.

Belirleme:

Malzeme: PE

Renk: resim gösterisi olarak

Boyutu: resim gösterisi Olarak(1 inç = 2.54 cm)

Paket içeriği:

200 Adet/kutu Dövme Kalem Kapakları

Not:

1.Farklı monitör ve ışık efekti nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimlerde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

2.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" ölçüm sapmasını affedin.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Marka Adı JCSYFAC'IN
Kaynak Anakara Çin
Model Numarası Dövme Makinesi Klip Kordon Kılıfı
Malzeme Tıbbi Plastik