4 Adet İskandinav Tarzı Asılı Tillandsia Hava Tesisi Raf Duvar Asılı Geometrik Metal Tillandsia Hava Bitkileri Raf Tutucu

₺451.07 ₺266.06

  • Etiketler: pembe mutfak depolama raf, açık büyük seramik bitki pot, ekici büyük stand, ipad pro bitki kılıfı, saksı lego, bitki duvarı için çanta büyütün, açık çelik bitki pot, balkon kapalı bitki pot, açık Kare bitki pot, açık bitki pot büyük boy
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s3270

Tanım

4 Adet İskandinav Tarzı Asılı Tillandsia Hava Tesisi Raf Duvar Asılı Geometrik Metal Tillandsia Hava Bitkileri Raf Tutucu

1.Himmeli Dekoru: Bu hava bitkisi tutucusu, gökyüzü veya cennet anlamına gelen cermence 'himmel' kelimesinden adlandırılmıştır, ancak finlandiya ile bilinir, Finlandiya'nın geleneksel geometrik süsleri olmasını sağlar ve size zarif bir moda hissi verir.

2.Hava tutmak için mükemmel plant.It iç mekanlar, bahçeler veya teraslar için duvara, saçağa, tavana asmak için iyi bir dekoratif aksesuardır.Geometrik şekil, ariplantlar için daha fazla büyüme alanı sağlar ve nefes alabilir hale getirir, bitkilerin suyu ve havayı daha iyi emmesini sağlar.

3.Geometrik şekil, ariplantların havayı ve suyu emmesi için büyüme alanı sağlar.Airplants, tillandsias veya diğer yapay çiçekler için uygun, ev ve ofis için çok yönlü mükemmel bitki tutucu.d orijinal parlaklığına.

4.Bu dayanıklı ve kaplamalı demir cep telefonları aynı zamanda tatil, Noel için İskandinavya tarzı geometrik bir süslemedir.

Renk: altın

Malzeme: demir

Boyut: 5x5x11. 5cm

Paket içeriği:

4 * beş Tarafı çiçek standı

4 * zincirler

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Boyut 4 * 4.5cm