Kaliteli Pratik Dayanıklı 7cm Balıkçılık Yem Plastik Çoprabalığı Somon Yumuşak Swimbaits Walleye Wobble Kuyruk Sarı Bas

₺0.77 ₺0.39

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s330866

Tanım

Özellikler:

*100 % brand new ve yüksek kalite

* Yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış, dayanıklı

* Gerçekçi Yüzme Eylemi: Süper yumuşak malzeme kürek kuyruğu tasarımı, aç balıkları çekmek için çekici yüzme eylemi sağlar.Gerçek bir yem balığının görünümünü ve yüzme hareketlerini yakından taklit eden bu, aç bir balığın görmezden gelemeyeceği şeydir.

* Gerçekçi Detaylar: Shad bait, su altında yansımalar sağlamak için son derece ayrıntılı balık pulu desenleri, solungaç plakaları ve karnında parıltılı folyolar bulunan ultra gerçekçi 3D gözler içerir, bu nedenle ısırıkları çekmek daha kolay olacaktır.

*Çok amaçlı: Yumuşak plastik yem birçok doğal görünümlü hareketi taklit edebilir ve bas, sarı bas, walleye, pike, alabalık, somon vb.Yakalamak için yaygın olarak kullanılabilir.

*Yüksek Kaliteli Malzeme: Yumuşak biyonik yem, yüksek kaliteli yumuşak plastikten yapılmıştır, yumuşak ve gerçekçi, iyi yapılmış yem, dayanıklı ve esnektir, yırtılması kolay değildir.

* Kurulumu kolay: İyi tasarlanmış yüzgeçler ayrıca vücudun ince yuvarlanma hareketlerini kontrol etmeye yardımcı olur.Shad yemini ağırlıksız bir kanca, jighead veya küçük ağırlıklı bir kanca ile balık tutabilir veya bir dropshot olarak donatabilirsiniz.

Belirleme:

* Renk: 1#/2#/3#/4#/5#/6#/7#/8#/9#(Resimde gösterildiği gibi)

* Boyut: 7 cm (yaklaşık)

* Ağırlık: 2.3 g (yaklaşık)

* Miktar: 1 adet

Paket listesi:

1 * Yumuşak Cazibesi

Not:

1. Öğenin gerçek rengi, monitörünüzün parlaklığı ve ışık parlaklığı gibi birçok faktörün neden olduğu web sitesinde gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir.

2. Lütfen veriler için hafif manuel ölçüm sapmasına izin verin.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Miktar 1 adet
Kategori Tanecikli
Kaynak Anakara Çin
Pozisyon Okyanus Tekne Balıkçılığı, Okyanus Plaj Balıkçılığı, Okyanus Kaya Balıkçılığı
Model Numarası Yumuşak yem