20 Şeritler 120 Tencere Boş Boya Kapları Şeritler Mini Şeffaf Saklama Kapları Ve 20 Adet boya fırçaları Boyama Sanat El Sanatları

₺318.04 ₺184.43

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s33093

Tanım

20 Şeritler 120 Tencere Boş Boya Kapları Şeritler Mini Şeffaf Saklama Kapları Ve 20 Adet boya fırçaları Boyama Sanat El Sanatları

[İYİ SIZDIRMAZLIK]: Her şeffaf saklama kabı, sıkıca kapatılabilen, artık boya sızıntısı konusunda endişelenmeyen bir kapakla donatılmıştır.Boya kabı mükemmel su ve toz direnci sağlar, boyayı temiz tutar, bir proje üzerinde çalışırken az miktarda boyayı taze tutmak için mükemmeldir.

[GÜVENİLİR VE HAFİF]:Plastikten yapılmış olan bu şeffaf boya şeritleri,uygun kalınlık ve yüksek şeffaflığa sahiptir, boyut olarak kompakt ve hafiftir, saklanması kolaydır ve dışarı çıkarken veya seyahat ederken taşıması kolaydır.

[ÇOK FONKSİYONLU]: Boya pigmentleri, kozmetik, dudak parlatıcısı, parıltılı toz, boncuk, toz ve diğer farklı öğelerin depolanması için yaygın olarak uygulanabilen mini boş boya kabı kaplarını farklı şekillerde uygulayabilirsiniz, bunları okullar, aileler, resim dersleri, sanat festivalleri için kullanabilirsiniz ve diğer durumlar.

[KEYİFLİ HEDİYE]: Boya kapları ve fırça kombinasyonları, okul ve sınıf süslemeleri, aile etkinlikleri, DIY boyama çalışmaları, resim sınıfı, el sanatları projesi, sanat festivali ve diğer kullanımlar için pratik araçlardır, ayrıca çocuklarınız, komşularınız, aile üyeleriniz, arkadaşlarınız, sınıf arkadaşlarınız ve diğer insanlar için mükemmel hediyelerdir. resim yapmak gibi, birlikte eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

renk: mavi + şeffaf

Malzeme: plastik + naylon+ahşap

Paket içeriği:

20x17x1. 6 cm boya kutusu

20 x fırçalar

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin