HD 1080 P Mini Kamera Taşınabilir DVR Kameralar Dijital Kameralar Gece Görüş Döngü Kayıt Video Kaydedici Cep spor kamerası

₺730.80 ₺482.26

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s3410

Tanım

HD 1080 P Mini Kamera Taşınabilir DVR Kameralar Dijital Kameralar Gece Görüş Döngü Kayıt Video Kaydedici Cep spor kamerası

1. Mini Taşınabilir Kamera: Kamera son derece küçüktür, saklanması ve her yere taşınması kolaydır.Sağlanan aletlerle, ev güvenliğini izlemek için harika bir kamera olan duvara veya mobilyaya monte edilebilir.

2. Güçlü Fonksiyon: Bu mini kamera Gerçek zamanlı video kaydını, gece görüşünü, anlık görüntüyü destekler.90 derece geniş açılı objektife sahip dünyanın en küçük video kamerası.

3. Gece Görüş Kamerası: Lensin etrafında görünmez ve gizli olan 6 adet siyah LED (LED kullanımda yanmaz) 5 metreye kadar gece görüş mesafesi ile mükemmel bir taşınabilir ev güvenlik kamerasıdır.

4. Kullanımı kolay: Video kayıt, fotoğraf çekmek ve kızılötesi ışık tüm bu çok fonksiyonlu öğe tarafından elde edilebilir.Ayrıca, bir düğmeye basit bir dokunuşla etkinleştirilebilirler.Taşınabilir boyut ve hafiflik, giymeyi ve taşımayı kolaylaştırır.

5. Dahili Şarj Edilebilir Pil: Bu cep boyutunda kamera video kaydedebilir ve ayrıca fotoğraf çekebilir pictures.It pil tamamen şarj olduğunda 1080P çözünürlüğü kullanırken tam 2K çözünürlükte 65 dakikaya kadar ve 70 dakikaya kadar video kaydeder.

Video Formatı: AVI

Döngü Kayıt

Çalışma sıcaklığı - 5-40 derecedir.Lütfen kamerayı uygun bir sıcaklıkta kullanın.

Pil kapasitesi: 3.7 V / 500 mAh Lityum Pil

Son kayıt süresi: 70 dakika

Destek TF hafıza kartı: 4 GB için 32 GB

Kayıt Formatı: WAV

Video Formatı: AVI

Uyumlu Sistem: Windows 2000 ve üzeri

Renk: siyah

Malzeme: ABS

Paket içeriği:

1 x Mini araba dvr'ı Kamera

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Sertifika ce, pse
Objektif (mm) 2mm, 6mm
Akıllı ev platformu Diğer
Desteklenen işletim sistemleri Windows 98, Hayır
Tarz Bullet Kamera
Kaynak Anakara Çin
Bağlantı Kapalı Sistemi/CCTV Kablosuz
Yüksek Çözünürlüklü 720P(HD)
Marka Adı SODİAL