2 Adet merdiven Sepeti Deri Kolları ile 16 İnç Halı Kaplı Merdiven Organizatör Keçe Katlanabilir Sepet, Gri

₺800.88 ₺472.44

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s36846

Tanım

[Premium Keçe Malzemesi] Çevre dostu ve dayanıklı keçe malzeme ve suni deri kulplardan yapılmış, yumuşak ve güçlü; Hasır merdiven basamak sepetlerinin aksine, merdiven sepetlerimiz ahşap zeminleri çizmez veya halı kaplı merdiven kancalarına asılmaz.

[L Şeklinde Tasarım]Merdiven sepetimiz, ister ahşap merdiven ister halı merdiven olsun, herhangi bir merdivene uyacak şekilde tasarlanmıştır; L şeklindeki tasarım, onu herhangi bir standart merdiven için uygun hale getirir ve yapıştırıcıyı tutar, bıraktığınız gibi merdivende kalır.

[Dağınıklığı Azaltın]Yenilikçi merdiven sepetlerimiz kullanılmayan alanı kullanmanın harika bir yoludur!Merdivenlerinizi temiz, düzenli ve düzenli tutun, ev dağınıklığını azaltın ve merdivenlerinizde veya merdivenlerinizde birikme olmaz.

[Pratik Deri Kulplar] Halı Merdivenleri Yaratıcı Merdiven Sepeti, dayanıklı ve rahat, yumuşak PU deriden yapılmış iki sağlam tutamak ile birlikte gelir; ihtiyacınız olan her yere taşımanıza izin verir; yaratıcı L şekli de düz katlanır, Kullanılmadığında saklanması kolaydır.

[TÜM standart merdivenlere uyar]İki standart 16-20cm merdiven arasına düzgün bir şekilde monte edilir; standart genişlikteki basamaklara güvenle monte edilebilir ve oyuncaklardan, belgelerden, kitaplardan veya ayakkabı rafı olarak her şeyi tutabilir!

Renk: Gri

Malzeme: Keçe

Boyut: 42x25. 5x40cm

Paket içeriği:

2 * Deri saplı merdiven sepeti

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Malzeme keçe
Kaynak Anakara Çin