Anime Tuvalet Bağlı Hanako - Kun Nanamine Sakura Cosplay Kostüm Peruk Siyah Elbise Erkek Kadın Kawaii Cadılar Bayramı Karnaval Denizci Elbisesi

₺758.52 ₺341.34

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s3789

Tanım

Anime Tuvalet Bağlı Hanako - Kun Nanamine Sakura Cosplay Kostüm Peruk Siyah Elbise Erkek Kadın Kawaii Cadılar Bayramı Karnaval Denizci Elbisesi

Ticari Adı:Tuvalete Bağlı Hanako-Kun

Rolü: Nanamin Sakura

Giyim İçerir:Elbise + Papyon

Cosplay kostümünün özelliği nedeniyle, lütfen satın almadan önce boyut tablosunu kontrol edin.Hangi boyutu seçeceğinizden emin değilseniz, müşteri hizmetlerimize boyunuz, kilonuz, omuz genişliğiniz, göğüs çevreniz, bel çevreniz ve kalça çevreniz hakkında bilgi verebilirsiniz.Personelimiz sizin için uygun boyutu önerecektir.

Boyutu hakkında:

Cosplay kostümlerinin özelliği nedeniyle, her giysi parçasının boyutu farklıdır, lütfen boyut tablosuna göre size uygun kıyafetleri seçin veya benimle iletişime geçebilirsiniz ve sizin için uygun boyutu önereceğim.

Sipariş koruma süresi hakkında:

Paketi sipariş koruma süresinin bitiminden önce almadıysanız, benimle iletişime geçebilirsiniz ve ürünün koruma süresini uzatmanıza yardımcı olacağım.

Satış sonrası servis:

Her müşteriye yüksek kaliteli bir alışveriş deneyimi getirmek, hizmet ilkemiz ve hedeflediğimiz yöndür.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bana bildirin.Sorununuzu çözeceğim ve size tatmin edici bir cevap vereceğim.

Geri bildirim ile ilgili olarak:

Paketi aldığınızda ve beğendiğinizde, lütfen alınan siparişi onaylayın ve bize tam bir yıldız incelemesi bırakın, herhangi bir sorunuz varsa, kötü bir incelemeden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin, sizin için tüm sorunları çözeceğimize söz veriyoruz, teşekkür ederim !

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Model Numarası 20221118015DB
Karakterler Nanamin Sakura
Kaynak Ülkeler Japonya ve Güney Kore
Marka Adı İki renkli zebra
CN Hubei
Kaynak Anakara Çin
Cinsiyet Üniseks
Öğe Türü Ayarlıyor
Kaynak Türü Anime
Özel Kullanım Kostümler
Bileşenler Elbiseler, Papyon, Peruklu
Bölüm Adı Yetişkin
Malzeme Polyester