8MM bayan Pembe Kabloları Moda ve Sevimli Pijama Danteller 2021 Kadın Spor Ayakkabı Kanvas Botlar Kabloları noel hediyesi Kız Arkadaşı İçin

₺23.29 ₺14.05

  • Etiketler: trendler çocuk eldivenleri eldivenler, kadın vulkanize ayakkabı kürk, kadın bot italyan şık kadın ayakkabı kadın bot, katsuki bakugo aksiyon figürleri, bebek taşınabilir değiştirici açacakları, samsung kare, kadın bot kadın terlik, kadın vulkanize ayakkabı mavi, kadın vulkanize çizmeler, vulkanize ayakkabı kadın
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s3895

Tanım

Coolstring 8MM bayan Pembe Kabloları Moda ve Sevimli Pijama Danteller 2021 Kadın Spor Ayakkabı Kanvas Botlar Kabloları noel hediyesi Kız Arkadaşı İçin

Test tüpü ambalajına ihtiyacınız varsa, lütfen ayrı olarak satın alın.

-Özellik

Ürün No.:#2111 #2113 #2121 #2122 #2126 #2114 #2145

Malzeme: Polyester + Plastik

Fonksiyon / Colloction / Uygulama: Shoestrings,Bel Danteller,şapka Halatlar vb

Renk / Çok Renkli Kombinasyon: Düz renk, Seçim için 6 renk

Şartname: 60-180 cm * 8mm

Çap / Genişlik: 0.8 cm

Şekil Tipi: Şeffaf Plastik

Ayakabı Kafa: Şeffaf Plastik

Brüt Ağırlık: 40g

Sertifika: Oeko-tex-100, ISO9001, SGS, CE

Paket:1 çift/opp çoklu torba

Özelleştirilmiş: Renk Sıralama / Uzunluk ve Genişlik / Logo Baskı, lütfen müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin

- Seçim için renk

- Kendiniz için özelleştirilmiş / Logo / Toplu Sipariş

* Biz de örnek sipariş olarak isteğinize göre özelleştirilmiş uzunluk ve renk kabul edebilir, yardım için lütfen bize ulaşın.

* Plastik veya Metal Agletlere Logo Yazdırmayı Destekleyin.

* Toplu sipariş yapmak istiyorsanız fazla 50 pairs, daha iyi bir fiyat için lütfen bize ulaşın.

- Tüm Renklere Genel Bakış

- Ürün Hakkında gerçek Çekim

- Ödeme Yöntemleri

Birçok ödeme yöntemi mevcuttur Sevgiorganizasyon.com.tr kredi kartları, gerçek zamanlı banka havaleleri, çevrimdışı ödemeler (banka havaleleri ve Western Union) gibi.Aşağıdakiler için en uygun yöntemi seçebilirsiniz you.To çıkarlarınızı koruyun, ödemeniz geçici olarak Sevgiorganizasyon.com.tr tarafından tutulacak ve siparişinizi alana ve memnun kalana kadar bize bırakılmayacaktır.

PayPal'ı ödeme yöntemi olarak da kabul ediyoruz, 'Şimdi Satın Al'ı tıkladıktan sonra ödeme sayfasında PayPal seçeneğini bulacaksınız,herhangi bir sorunla karşılaşırsanız lütfen yardım için bizimle iletişime geçin.

- Paket İçeriği

1 çift Ayakkabı Bağı (1 çift =2 adet ),Test tüpü ambalajına ihtiyacınız varsa, lütfen ayrı olarak satın alın.

-Taşıma

Ödeme tamamlandıktan sonra tüm öğeler 1-3 iş günü içinde size gönderilecektir.

Lütfen Sevgiorganizasyon.com.tr adresinizin güncellendiğinden ve ayrıntılı olduğundan emin olun.

Taşıyıcının yanlış kullanımı, gümrük gecikmesi veya kontrolümüz dışındaki diğer durumlar nedeniyle herhangi bir gecikmeden sorumlu olmayacağız.

Nakliye süresi: Genellikle çoğu ülke nakliye süresi aşağıdaki gibidir, farklı alanlarda posta hizmetinin değişimi nedeniyle, bazı alanlar daha uzun sürebilir.Eğer bir araya geldi sorun, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, biz yakında size cevap verecektir.

1) DHL: 3-7 iş günü içinde,uzak alan veya Gümrükleme nedeni varsa ,biraz daha uzun olacaktır.DHL kargo kullanmak istiyorsanız, en iyi fiyat nakliye ücreti için lütfen bize ulaşın.

2) Kayıtlı posta ile çin Post:7-35 iş günü (Çevrimiçi durumunu izleyebilirsiniz); siparişiniz ücretsiz gönderim ise,kayıtlı posta olmadan Çin Post veya HK Post seçeceğiz(size ulaşmak için 30-60 gün), anlayabileceğinizi umuyoruz!

- Vergi ve Harçlar

İthalat vergileri, vergiler fiyatlara dahil değildir.Bu masraflar alıcıların sorumluluğundadır.Bu ücretler normalde nakliye şirketi(kurye) tarafından veya malları aldığınızda tahsil edilir .

Özel vergi ücreti için, biz normal bir fiyat ile ilan edecek.Herhangi bir ithalat ücretleri veya ücretleri alıcının sorumluluğundadır.

- Garanti ve İade Politikası

Ürünlerimiz bir yıl garantilidir.Alıcılar, arızalı ürünleri garanti süresi içinde değişim için geri göndermek için bizimle iletişime geçmelidir.Garanti süresi, malların ilk alıcı tarafından alınmasından itibaren başlar.

Yanlış veya kusurlu bir ürün alırsanız, lütfen ürünü aldığınız tarihten itibaren 1-3 gün içinde bizimle iletişime geçin, size iade işleminin tam sürecini anlatacağız.

Satın aldığınız ürünlerle ilgili herhangi bir sorun varsa, malların alındığını onayladıktan sonra 60 gün içinde ürün ödemesini (nakliye ve taşıma ücretleri dahil değildir) değiştiririz veya iade ederiz.

geri bildirim

Ürünlerimizden memnunsanız, lütfen bize olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı DSR verin, çünkü bizim için çok önemlidir.Desteğiniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.Memnun değilseniz, olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin, sorunu çözmenize yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.Saat dilimi farkı nedeniyle, mesajlar 12-24 saat içinde cevaplandırılacaktır.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Sertifika Oeko-tex-100, ISO9001, SGS'nin, ce
Öğe Türü Bağılar
Şekil Türü Düz Tip
Model Numarası #2111 #2113 #2121 #2122 #2126 #2114 #2145
Ayakkabı Bağcığı Kafa Gümüş Metal
İşlev / Toplama / Uygulama Bağcıklar, Bel Bağcıkları, Şapka Halatları vb
paket 1 çift / opp polybag(test tüpü ambalajı, lütfen ayrı olarak satın alın.)
Malzeme naylon, Polyester + Plastik
Marka Adı Coolstring'in
Özel Renk Sıralama / Uzunluk ve Genişlik / Logo Baskı
Belirleme 60-180 cm * 8 mm
Renk / Çok Renkli Kombinasyonu Düz renk, Seçim İçin 6 Renk
Özellik Aşınma Korozyonu ve Direnci, Anti-Dökülme, Anti-Solma
Çap / Genişlik 8 cm
Desen Türü Katı
CN Fujian
Ürün No. #2111 #2113 #2121 #2122 #2126 #2114 #2145
Kaynak Anakara Çin
Brüt ağırlık 40 g