nakış kiti patchwork El hesabı dikiş Çizim araçları Kapitone cetvel Akrilik Sashiko tasarım kalıp Şablonu

₺116.28

  • Etiketler: sashiko kemer, tırnak şablon tipi logo marka, sashiko ceket, mor cetveller, naylon ipliği dikin, fengshui hükümdarları, ipek iplik erkekler, sashiko ipliği nedir, sashiko beyaz iplik, ceket dantel patchwork
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s40406

Tanım

sashiko tasarımlarını kumaşınıza aktarmanın 2 yöntemi, bunlardan ilki diğerlerinin üzerinde baş ve omuzlar.Dene, göreceksin.

Zanaatınız ne olursa olsun, her zaman hazırlık vardır ve bu hakkı elde etmek, projenizin geri kalanından zevk almak ve iyi sonuç almak için böyle bir fark yaratabilir.Bir süredir bu bilgiyi bu sitede almak istiyordum.Sashiko dikişiyle ilk karşılaştığımda görünümü çok beğendim ama tasarımı lacivert kumaşa aktarma sorunu neredeyse vazgeçmeme neden oluyordu!

O zamanlar bulduğum talimatlar, tasarımı doğrudan bir cetvel ve tebeşir kalemi kullanarak kumaşınıza çizmek ve çizmek anlamına geliyordu.Bu sadece acı verici bir şekilde eğlenceli değildi, aynı zamanda dikiş yapılmadan önce tasarım silindi.Sonra beyaz kalemleri ütülemek bir çözüm gibi görünüyordu ama yine de grafik kısmına uyamadım.

Yöntem 1

Sashiko tasarımınız, kalıcı mürekkepli ince uçlu kalem, biraz beyaz tüy ağırlığında eriyebilir arabirim (pellon) (dokumasız en iyisidir), bant ve cetvelle başlayın.

Deseni masanıza bantlayın.Arabirim tutkal tarafını (pürüzlü tarafı) desenin üzerine bantlayın.Masaya bantla.Cetveli ve kalemi kullanarak tasarımı arayüz üzerinde izleyin.

Şimdi ara yüzü aşağı gelecek şekilde kumaşınızın arkasına yerleştirin ve orta ısıda bir ütü kullanarak ara yüzü kumaşla kaynaştırın. (Tutkal, ara yüzü kumaşa ısıtır, eritir ve kaynaştırır) Tasarımınızın ortasından başlayın ve kenarlara doğru hafifçe ütüleyin.Ütümü kaydırmak yerine kaldırıp kuruyorum.Bu, arayüzün şekilden çekilmesini önlemeye yardımcı olur.

Artık tasarımınız güvenli bir şekilde yanınızda fabric.It dikişi yaparken sürtünmeyecek, görmesi kolay kalacak ve nasıl hissettiğini değiştirmeden kumaşı biraz dengeleyecektir.İşiniz bittiğinde ara yüzü kumaş üzerinde bırakacaksınız, çıkarmaya gerek yok, bitmiş projenizde kaplanacak.

Bir detay daha: kumaşın arkasından dikiş yapacaksınız.Yapamayacağın konusunda kendinle aynı fikirde olmadan önce dene it.It aslında bu şekilde dikmek de aynı derecede kolaydır, ayrıca köşeleri çevirirken ve açık alanların üzerinden geçerken daha iyi kontrole sahip olursunuz.Bitmiş tarafta uzun dikişlerinizi yapmayı unutmayın!

Yöntem 2.

Tamam, hayal edemediğim bir nedenden dolayı yöntem 1'den nefret ettiğinizi söyleyin (veya bitmiş bir giysiye dikiş attığınız ve arkaya arayüz koyamadığınız için) Bence bu durumda tasarımı aktarmak için en iyi yönteminiz beyaz dikiş karbonu kullanmak olacaktır.Mumlu tarafı aşağı gelecek şekilde kumaşınızın üzerine koyun.Deseninizi üzerine yerleştirin ve tasarım çizgilerinin üzerinden takip edin.Siz takip ederken karbonun kumaşınızda göründüğünden emin olmak için başlangıçta kontrol edin.

Bu yöntem küçük alanlar için hızlı ve iyidir, ancak geniş bir alanı dikiyorsanız silinir.

Kalıbın görünüm boyutu:11 * 11cm

Desen boyutu: 9 * 9 cm

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Boyut 11*11CM
Tip Cetvel
Kullanmak Nakış
Malzeme Akrilik
Kaynak Anakara Çin