Parlayan Cadı Kristal Top Cadılar Bayramı Dekorasyon Cam Elektrostatik Sihirli Masa Plazma top süsleme Topu Parmak Yanıp Sönen U9J8

₺362.71 ₺217.55

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s41440

Tanım

[Cadılar Bayramı Kristal Topu] Geleceğe Bakın ve Cam Kristal Topumuzun izniyle İleride Birçok Zevk planlayın.Hiçbir şey bir Cadılar Bayramı partisini uğultudan uluyan eğlenceye falcılık masasından daha Hızlı Götürmez ve bu, Hortlağım, Mükemmel bir Cadılar Bayramı Pervanesi.

[Sihirli Kafatası Parmakları Plazma Topu] Tüm bu süre boyunca Gök gürültüsü Tabandan "yuvarlanır", Kaderi Soğukta Tutan Bir Dizi Cadı Eli.Ellerini Çırp ve Çarpıcı Titreşimlerine Yansıyan Sesin Modelini İzle.

[Cadılar Bayramı Süslemeleri] Geleceğe Bakın ve Cam Kristal Topumuzun izniyle İleride Birçok Zevk planlayın.Hiçbir şey bir Cadılar Bayramı partisini uğultudan uluyan eğlenceye falcılık masasından daha Hızlı Götürmez ve bu, Hortlağım, Mükemmel bir Cadılar Bayramı Pervanesi.

[Sihirli Plazma Topu] Taban, Gazların Plazmaya Dönüşmesine neden olan Yüksek frekanslı Elektromanyetik Dalgalar Üretir Topu çevirirseniz, Cıvatalar güçlü bir ışın halinde birleşir ve Parmağınızın Hareketini takip eder, Göz kamaştırıcı Mavi Bir Elektrik Teli Merkezinden.

[Malzeme ve boyut] Yüksek kaliteli reçine ve cam malzemeden yapılmış,zarif ve klasik tasarım,zanaat Rtwork üzerinde harika bir koleksiyon.

Malzeme: Reçine

Renk: mavi ışık

Ürün Boyutu: 22 * 15 * 12 cm

Ambalaj Listesi:

1 x Cadılar Bayramı Kristal Top

Not:

1. Gerçek renk farklı monitör ve ışık efektleri nedeniyle görüntüden biraz farklı olabilir.

2. Izin lütfen 1-2 cm Sapma Nedeniyle Manuel Ölçüm.

Sevgili alıcı, mağazamıza hoşgeldiniz.Ürünlerimizin kalitesini garanti ediyoruz.size en kısa sürede cevap vermeye hazır olacağız.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Tema İnsanlar
Kaynak Anakara Çin
Akıllı Cihaz mı NO
Malzeme reçine
Tarz Modern Tarz