50 adet / grup 1.25 inç metal O halka Kemer toka Döngü toka Donanım çanta köpek evcil hayvan koşumu DIY dikiş konfeksiyon aksesuar Gökkuşağı

₺1 620.43 ₺1 182.84

  • Etiketler: kedi köpek tasması aksesuarı, Toka, ayakkabı toka, Köpek Aksesuarları
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s41490

Tanım

50 adet / grup 1.25 inç metal O halka Tekerlek Halka Kemer toka toka çanta köpek evcil hayvan koşumu anahtarlık DIY dikiş konfeksiyon aksesuar

Ürün Adı: Metal O yüzük

Malzeme: Metal

Renk: Gökkuşağı

Yüzey Teknikleri: Elektrolizle

Paket: Toplu Ambalaj

Tel çapı: 3.9 mm

İç Çap: 32mm

Ağırlık: 10 g / adet

Paket: 50 adet / paket

Kullanım için: köpek koşum takımları, çantalar, Dağcılık çantası, sırt çantaları, anahtarlık veya çanta askısı vb.Gibi çok sayıda uygulama için kullanılabilir.

Sevgili Arkadaşım:

1. ürünlerimiz ayni alınır, ancak aydınlatma nedeniyle, kaçınılmaz neden farklı renk sorunu görüntülemek, manuel ölçüm nedeniyle 1-2mm hata izin lütfen, nazik anlayışınız için teşekkür ederiz !

2.Nakliye hakkında: biz Çin anakara uluslararası satıcı vardır.LÜTFEN SABIRLI OLUN!Herhangi bir sorunuz veya herhangi bir özel isteğiniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin!Aramızdaki zaman farkı nedeniyle 12 saat içinde cevap vereceğiz. 3.Dropshipping: malları doğrudan müşterinize gönderebiliriz ve hakkımızda herhangi bir bilgi bırakmayacağız. 4. Lütfen sol Adresinizin / Telefon Numaranızın / Posta Kodunuzun doğru olduğundan emin olun.Bu, öğelerin size kolayca ulaşmasını sağlayabilir!Değilse, öğeler size ulaşamaz, Bu olursa, alıcı sorumluluğundadır.Benim mağaza ziyaret hoş geldiniz, sevgili arkadaşım!Zaman ayırabilir ve ihtiyacınız olan öğeyi seçebilirsiniz.Yeni bir mağaza olduğumuzdan, fiyat çok düşük ve makul.Sadece iyi bir başlangıç ve geri bildirim istiyoruz, desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.Çok teşekkür ederim!

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Ağırlık 10g/pc
Ürün Adı Metal O-ringler
Teknik Kaplama
Şekil Yuvarlak
renk fotoğraf olarak
Kaynak Anakara Çin
paket Toplu Paketleme
Kullanmak Çantalılar, Kemerler, Giysi, Ayakkabı
İç Çap 32mm
Toka Tipi Yüzükler
Ürün Tipi Tokalar
Metal Türü demir
Malzeme Maden
Özellik Metal O-ringler