Not defteri Yedekler 7. 62X12. 70 Cm Memo Küçük Defter Yazma Pedleri, Her Biri 30, Dar Beyaz, Defter Başına 15 Çizgili Kağıt

₺299.56 ₺215.62

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s41538

Tanım

Not defteri Yedekler 7. 62X12. 70 Cm Memo küçük defter yazma pedleri, her biri 30, dar beyaz, Defter başına 15 astarlı kağıt [Paket içeriği]Her pamuklu kağıt 8/10 yapışkan not defteri içerir, her sayfada 30 astarlı sayfa vardır; çizgili kağıt, iş, toplantı, toplantı, ofis ve seyahat için uygundur; yanınızda taşıyabilir ve kullanabilirsiniz.

[YÜKSEK kaliteli malzeme] 80# parlak beyaz kağıttan yapılmış bu not defteri, zamansız zarafet için balmumu ipliği ile sağlam, kaliteli ve uzun ömürlüdür.

[Boyut Ayrıntıları] Her sayfa 3 x 5 inç (yaklaşık 7,6 x 12,7 cm) boyutlarındadır; minyatür tasarım, bu not defterinin hem erkekler hem de kadınlar tarafından taşınmasını ve sevilmesini kolaylaştırır.

Bir fikrin kafanıza ne zaman çarptığını asla bilemezsiniz, daha sonra hatırlamak isteyeceksiniz; Kullanmadığınız zamanlarda parlak fikirlerinizin geçmesine izin vermeyin; Bu küçük not defterleri kolayca saklanabilir.

[Mükemmel Hediye Seçimi]Not defteri, sınıf arkadaşları ve meslektaşları için pratik bir hediye olarak kullanılabilir.Daha küçük yazıları olan veya bir sayfada daha fazla bilgi isteyen kişiler için dar çizgi kağıdı (1/4 inç satır aralığı).

Renk: beyaz

Malzeme: kağıt

Paket içeriği:

8 * Yapışkan not pedleri

/

10 * Yapışkan not pedleri

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin