Paslanmaz Çelik Meyve Kesme Aleti Seti Meyve Tart Kavun Kaşık Limon Soyucu Meyve Oyma Kesici Mutfak Aletleri İçin

₺322.08 ₺193.29

  • Etiketler: sebze bıçağı dilimleyici, bıçak seti f hendek soyucu, seramik meyve sebze araçları, sebze eko pamuk set, furi 7 parça bıçak seti, meyve ve sebze ahşap oyunu, a118 oyma, kiraz meyve sebze aracı, helikopter bıçak seti, aksesuarları meyve sebze araçları
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s42583

Tanım

Paslanmaz Çelik Meyve Kesme Aleti Seti Meyve Tart Kavun Kaşık Limon Soyucu Meyve Oyma Kesici Mutfak Aletleri İçin

Mermi noktaları:

1. Paket içerir: 1*oyma kesici+1*meyve kazma kaşık+1*dondurma kaşığı+1*çekirdek çıkarıcı,+1 * soyma kesici, 5 araçları bir dizi, farklı ihtiyaçlarını karşılamak için, yapma nefis tabaklar dekorasyon.

2. Kalite ve güvenlik: Paslanmaz çelikten yapılmış, korozyona dayanıklı, dayanıklı ve gıdada zararlı maddeler bırakmaz.Pürüzsüz yüzeyin temizlenmesi kolaydır.Kolay saklama için sap üzerinde asılı halka.

3. Ekonomik ve pratik: Kavun kaşığı kazın, meyve topunun kazılması kolaydır, tabanın havalandırma delikleri vardır, meyve kaşığın duvarına yapışmaz.Tohum sökücünün tırtıklı tasarımı, meyve kabuğuna kolayca ve kolayca nüfuz edebilir ve çukuru hızla çıkarabilir.

4. Çok fonksiyonlu portakal soyucu: Limon soyucu, çok fonksiyonlu bir kesme kafası ile donatılmıştır. şiş meyve şeritlerini hızlı bir şekilde yapmak için 5 küçük delik kullanılabilir.Bu, bıçaklardan daha güvenli ve zaman kazandırır.Büyük delikler, limon, portakal, narenciye, salatalık vb.İçin uygun meyve veya sebzelerin kabuğunu kolayca çıkarabilir.

5. Geniş uygulama: Meyve alet seti, meyve salataları ve yaratıcı meyve tabakları yapmak için çok uygundur.Kavun topları kesme yardımı ile yuvarlak dondurma, meyve, kavun topları ve köfte yapabiliriz.Çocuklarla sağlıklı yaz atıştırmalıkları yapın!

Açıklamalar:

Malzeme: Paslanmaz Çelik

Oyma kesici: 18 * 1.5 CM

Meyve kazma kaşık: 18 * 3 CM

Dondurma kaşığı: 20.5 * 4.2 CM

Çekirdek çıkarıcı: 20.5 * 2 CM

Soyma kesici: 22 * 2 CM

Paket içeriği:

1 * Oyma Kesici

1 * Meyve Kepçe

1 * Dondurma Kaşığı

1 * Çekirdek Çıkarıcı

1 * Soyma Kesici

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Meyve ve Sebze Araçları Türü Corers
Tip Meyve ve Sebze Araçları
Kaynak Anakara Çin