C90C 120pcs Yapışkan Endeksi Sekmeler Dosya Yapmak İmleri Yayınlanan Liste Sticker Kaldırmak Şeritler Sayfa İşaretleri Temiz Degrade Renk

₺12.90 ₺8.47

  • Etiketler: Yapışkan sekmeler, Koymak, Notlar, Yapışkan Notlar, kitap sekmeleri
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s42936

Tanım

C90C 120 adet Sayfa İşaretleyiciler Yapışkan dizin sekmeleri Şeritler Yayınlanan It Yer İmleri Dosya Yapılacaklar Listesi Etiket Kaldırmak Temiz Degrade Renk

Özellikler: Serbestçe çıkarın: Kolay yeniden konumlandırma için çıkarılabilir yapıştırıcı, kağıdı veya sayfayı yırtmadan çıkarabilirsiniz.

Yazılabilir etiketler: Birinci sınıf yapışkan kağıttan yapılmış, tükenmez kalem ve düz sıvı tipi tükenmez kalem önerilir.Okul, ofis, aile için kullanın.Duvarlara, kapılara, buzdolabına, monitörlere veya diğer yüzeylere not veya hatırlatıcı bırakmak için idealdir.

Boyutlar ve miktar: Her setin 6 rengi vardır, her rengin 20 sayfası, toplamda 120 sayfası vardır.Çeşitli renklerde bu güzel yeni stillerle bilgileri vurgulayabilir ve bilgileri kolayca alabilirsiniz.

Durumlar: Öğrenciler, öğretmenler, ofis personeli vb.İçin uygundur.notları, kitapları, dergileri, klasörleri, organizatörleri, günlükleri, katalogları, arşivleri, dosyaları ve kağıtları işaretlemek ve vurgulamak için mükemmeldir.

Geniş Uygulama: Yardımcı sayfa sekmeleri, sınavlara çalışmak, kitap okumak, kitap işaretlemek, belgeleri indekslemek ve program aramak gibi işleri planlamanıza,düzenlemenize, önceliklendirmenize ve kişiselleştirmenize yardımcı olur.

Şartname: Malzeme: Kağıt

Her Boyutu: Yaklaşık. 10x55mm / 0.39x2.17 inç

Boyutu: Yaklaşık. 70x125mm / 2.75x4.92 inç

Renk: Kahve, Mavi, Yeşil, Mor

Yaprak sayısı: 120 Yaprak

Paket içeriği: 1 adet Not sekmesi

not: 1.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin, sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

2.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

İşlev Dekorasyon
Yapıştırıcı veya Değil Evet
Özel No
Özellik Kendinden yapışkanlı
Manyetizma No
Tarz Not Defterleri
Model Numarası Tab Not
Kaynak Anakara Çin