Wkooa M6x20 Kaynak Saplamaları Kaynak Vidaları Paslanmaz Çelik

₺1 094.85

  • Etiketler: m6x20 vidalar, kaynaklı çelik burç, saplama çeliği, m6x20 adım, m6x20 bisiklet, dar kaynak meşale, güzel damızlık çelik, dremel kaynak meşale, perçin m6x20, gümüş kaynak çubuğu
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s42964

Tanım

Ürün: M6x20 Kaynak Çiviler Kaynak Vidalar Paslanmaz Çelik

Diş Boyutu M6

Uzunluk 20 mm

Malzeme Paslanmaz Çelik

Bu 300 adet / grup

Diğer boyutu satın almak istiyorsanız hangi ürünleri benim deposunda değil pls bize ulaşın

Teslimat: öğeler adresinize gönderilecektir.Lütfen adresinizin doğru olduğundan emin olun.Geribildirim: Biz içtenlikle iyi ürünler ve en iyi hizmeti sunmak, bu yüzden bizimle memnun iseniz, olumlu geribildirim bırakın lütfen, müşteri memnuniyeti ve destekleyici bizim en iyi dönüş Bizim öğe ile memnun değilseniz bir şey varsa, sorunları çözmeye yardımcı olabilmemiz için lütfen bize bildirin.Lütfen olumsuz bir geri bildirim bırakmayın.Çok teşekkür ederim.

Jiashan ShunHeng bağlantı elemanı A. Ş., Ltd.is Jiaxing şehrinde bulunan ve rondelalar, yaylı somunlar, somunlar,cıvatalar ve diğer birçok bağlantı elemanı üretiminde uzmanlaşmıştır.Deneyimli ve profesyonel bir ekiple ürünlerimizi başta Güneydoğu Asya, Doğu Avrupa, Afrika, Orta Doğu, ABD, Rusya vb.Olmak üzere tüm dünyadaki birçok ülke ve bölgeye ihraç ettik.

Dünyanın her yerinden müşterileri, iş birliklerini ve arkadaşlarını bizimle iletişime geçmeye ve karşılıklı yarar için işbirliği aramaya davet ediyoruz.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

paket 300-499 Adet
Model Numarası M6x20
Kafa Stili Düz
Kendin Yap Malzemeleri ELEKTRİK
Kaynak Anakara Çin
Sürücü Stili hiçbiri
Marka Adı WKOOA
Vida Tipi Diğer
Malzeme Paslanmaz Çelik