ADVOCATOR 3D Çiçek Desen PU Kozmetik Çantası Kadın Su Geçirmez Makyaj Kılıfı Seyahat Organizatör Bayanlar Çanta Cosmetiquero Mujer

₺232.76 ₺162.87

  • Etiketler: erkekler yeşil kese, besuty makyaj fırçası, mey makyaj fırçası, plu deri kılıfı, kumaş deri çanta, uban deri çanta, zakka makyaj fırçası, küçük deri çanta, elektronik deri kılıfı, kimlik deri çanta
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s43487

Tanım

Alıcı geribildirim haritası

Nakliye ve Ödeme

Geri bildirim

1.En iyi yol, kendiniz seçebileceğiniz doğrudan çevrimiçi ödemedir.Diğer ödeme koşullarına ihtiyacınız varsa, sipariş vermeden önce lütfen bize bildirin.

2.Tam ödeme, siparişinizi verdikten sonra 7 gün içinde yapılmalıdır, aksi takdirde sipariş geçersiz veya sistem tarafından iptal edilecektir.

3.Alıcınızın bilgilerini doldururken ilgili kişi,adres,posta kodu ve telefon numarası gibi tüm ayrıntılı bilgileri doldurduğunuzdan emin olun.

1.Biz Çin sonrası hava posta ile ücretsiz nakliye ulaşmak.Rusya ve abd'ye Epacket tarafından ücretsiz kargo,14-55 iş günü içinde ülkelerin çoğu.

2.Biz tam ödeme onaylandıktan sonra 2-5 iş günü içinde mal göndereceğiz, ödeme mevcut değilse, siparişiniz otomatik olarak kapanacaktır.

1.Tüm mallar sevkıyattan önce kontrol edilir,bu nedenle satın alma işleminden memnun değilseniz, ürünleri bir hafta içinde değiştirebilir ve satın alma işleminizin alınmasından itibaren 24 saat içinde bizimle iletişime geçebilirsiniz.

2.Nakliye ve teslim ücreti iade edilmez ve müşteri iade ve yeniden göndermenin tüm ücretlerinden sorumlu olmalıdır.

3.Tüm iade öğeler kutu ve aksesuarlar dahil olmak üzere orijinal koşullarında olmalıdır,kırık,çizik vb.Gibi erkek kusurları garanti edilmez.

4.Foy herhangi bir öğe, EMS ile gönderin veya?geri gönderdiğinizde yerel gönderiniz.

1.Alıcının erken onayı, öğeleri aldıktan sonra çok takdir edilecektir.

2.Görüşleriniz işimizin gelişimi için çok önemli olduğundan, ürünümüzden memnunsanız sizi olumlu geribildirim 4/5 yıldız bırakmaya içtenlikle davet ediyoruz ve servece.It sadece 2 dakikanızı alacağım ama bu 1 dakikanın bizim için son derece hayati bir önemi var.

3.anlaşmazlıklar veya herhangi bir olumsuz veya nötr geribildirim ayrılmadan önce lütfen bize ulaşın.Biz herhangi bir sorunları çözmek için sizinle birlikte çalışacaktır.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Ana Bölmeler 1 bölme, 1 fermuar Dış
Tarz Moda, Makyaj Çantaları, Kozmetik durumlarda
Desen Adı2 tasarımcı kadın tote makyaj çantası
Tür4 Kendin YAP
Kapatma Tipi fermuarlı
Desen Adı1 Kadın seyahat alışveriş taşınabilir çanta
Tür5 çiçek baskı
Desen Türü Diğer
tip 2 fonksiyonel çanta
Ürün Yüksekliği 14.5cm
Model Numarası Z8
Teklif Dropshipping ve Özelleştirilmiş
Malzeme Bileşimi PU deri
tip 1 Kozmetik Çanta & Kılıflar
Marka Adı SAVUNUCUSU
Şekil Yastık
Ana Malzeme PU
Ürün Uzunluğu 21.5
Ürün Ağırlığı 0.07kg
tip 3 kadın kızlar için seyahat organizatörü
Ürün Genişliği 6.5cm
Öğeler Taşınabilir Kozmetik Çantaları, kozmetik çantası