Bohemian Dergi Rafları Katlanır Makrome Dekoratif Kitaplık Zemin Tutucu Katlanır Boho Ev Dekor Yatak Odası Oturma Odası İçin

₺719.25 ₺323.62

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s4417

Tanım

Katlanır makrome boho dergi rafımız, dergileri, kitapları, gazeteleri, postaları ve belgeleri saklamak için oturma odasına, banyoya, yatak odasına, çocuk odasına yerleştirerek ev dekorasyonuna uygun yüksek kaliteli pamuk ip ve ahşap malzemeden yapılmıştır., vb.Sadece 32cm(L) x 18cm(W) x 26cm(H) ölçülerinde, size çok yer kazandırabilecek küçük ve sevimli bir dekorasyondur.

Malzeme: Pamuk, ahşap

Boyutlar: Yaklaşık. 33x18x26 cm / 12.99x7.09x10.24 inç

Renk: resimde Gösterildiği Gibi

Ambalaj Listesi:

1 Depolama rafı

Farkına varmak:

Hiçbir perakende ambalaj.

Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 0-1 cm hataya izin verin.Bir teklifte bulunmadan önce sakıncası olmadığından emin ol.

Farklı monitörler arasındaki farklar nedeniyle, resimler öğenin gerçek rengini yansıtmayabilir.Teşekkürler!

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Şık Boho Tasarımı: Bu şık boho tasarımı, çeşitli ortamlarda çarpıcı görünecek.Boho dergi rafı sadece güzel tasarlanmış değil, aynı zamanda biraz sade.El yapımı makrome örgü ve ahşap çerçeve, bunu rustik ve otantik bir görünüm vererek eviniz için mükemmel bir dekor haline getirir.

2.Büyük Alan Düzenleyici: Oturma odanızda, yatak odanızda, banyonuzda, kreşinizde, giriş yolunuzda veya ofisinizde olsun, bu zarif boho dergi rafı oda dekorasyonunuzu kolayca tamamlayabilir.

3.Geniş Kullanım Alanları: Bu sevimli boho tarzı dergi raflarını evinizin herhangi bir odasında istediğiniz gibi dekore edin.Sadece bir sandalyenin veya sehpanın yanına koyun ve en sevdiğiniz kitapları, gazeteleri veya dergileri, eşarpları veya herhangi bir şeyi veya posta, katalog ve evrak işleri, havlu ve tablet bebek kitabı tutucusu için giriş yolunu saklayın.Ayrıca oturma odalarında, aile odalarında, yatak odalarında, ofislerde, kreşlerde ve daha fazlasında kullanın.

4.Yerden Tasarruf: Bohem dergi depolama rafımız/ kitaplık / depolama rafımız 32cm(L) x 18cm(W) x 26cm(H) boyutlarındadır, bu da evinizde çok fazla yer kazandıracak güzel bir boyuttur.

5.Taşınabilir Kullanım: Makrome boho dergi tutucumuz/kitaplık/dosya rafı/gazetelik kompakt ve katlanabilir, montajı çok kolaydır ve use.It bohem tarzı bir süslemedir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin