30 * 40mm Damla Kristal Strass Başarmak on Rhinestones Reçine Taşlar Konfeksiyon DIY düğün El Sanatları İçin 30pcs-B73*5

₺230.64 ₺186.74

  • Etiketler: düğmeye bas sonette, döngü basma düğmesi, elbise fluo p. kodu, sütyen itin p. kodu, rhombus p. kodu tırnak sanat, dava p. kodu galaxy, dava p. kodu c7, dava kelimeler honda p. kodu, p. kodu kristal etek, p. kodu kristal broş
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s45212

Tanım

Ürün özellikleri

Durum: yeni kullanılmamış bir ürün

Malzeme: reçine

boyutu:30 * 40mm (1 inç = 25.4 mm )

Renk: resimlere bakmak lütfen

Karışık renkler rastgele sevk edilir

Benim dükkana hoşgeldiniz!Lütfen beni aşk" en çok satanlar " listenize ekleyin ve sık sık beni görmeye gelin.Tüm mallar hava posta ile ücretsiz gönderilir,.Lütfen sabırla bekleyin .Bir seferde 328 abd doları satın alırsanız, uluslararası ekspres taşımacılığı ücretsiz olarak gönderebiliriz.Daha hızlı teslimat süresi yaklaşık 5-10 gündür .Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize e-posta gönderin, size 24 saat içinde cevap vereceğiz!Himayeniz için teşekkür ederim.

Sıcak ipuçları:

1. Manuel ölçüm nedeniyle çalışın, lütfen birkaç farklılığa izin verin, yukarıdaki boyutlar sadece referans içindir.

2. Aydınlatma efekti, ekranın parlaklık/kontrast ayarları nedeniyle, web sitesi fotoğrafının renk tonunun gerçek projeden biraz farklı olabileceğini lütfen unutmayın. 3.Belirsiz bir sorun varsa, herhangi bir geri bildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Anlayışınız için teşekkür ederiz!

Geachte klanten,

We hopen dat u het item en kijken uit naar u winkelen met ons weer in nabije toekomst.als u tevreden bent met de aankoop en onze totale dienstverlening, uw commentaar is zeer belangrijk in onze business succes.Neem dan een minuut om ons een positieve feedback En "5 Perfect Stars" voor ons en ons systeem zal hetzelfde doen voor u asap.Als u van plan om ons een neutrale/negatieve feedback, schrijf ons onmiddellijk zodat we kunnen ons best doen om uw probleem.nogmaals, dank u en hoop dat je van winkelen met ons!Geweldige dag!

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Malzeme reçine
Düğme Tipi 2 Delikli Düğme
Teknik Kaplama
Şekil Su Damlası
Marka Adı YUSDTSHA
Kategori 2 delik Yuvarlak rhinestone
Özellik Çevre Dostu, Kuru Temizleme, Yıkanabilir
Boyut 30*40mm
Tarz flatback
Ürün Tipi Düğme
Dekorasyon Yapay elmas
Model Numarası B73