Kapak Dekorasyon Trim Sopa Kapı Dekorasyon Trim Tesla Modeli X SUV 2020 Araba Styling Mesh Trim

₺2 096.53 ₺1 572.49

  • Etiketler: ekran tesla kia, ekran haval tesla, radyo tesla kuga, led tesla porte, mercedes tesla ekranı, f tesla radyo, fusion tesla ekranı, panel tesla opel, kluger tesla ekranı, ekran eon tesla
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s45334

Tanım

Bu ürünlerin arabanıza uygun olduğundan emin değilseniz, teçhizatı kontrol etmek için bizimle iletişime geçmek için araba resimlerinizi gönderebilirsiniz.

Kapak Dekorasyon ayar kapağı Sopa Kapı Dekorasyon ayar kapağı Sticker Tesla Modeli X SUV 2020 Araba Styling Mesh Trim

Özellikler * Ön spoyler . * Aracınızın Genel Görünümünü geliştirin. * Tesla Model X SUV 2020'ye uyar * Tek parça veya daha fazla satılır. * Çift taraflı bant ile kolay Kurulum.

* Ambalaj Karton kutu .Açıklama Aracınızın genel Görünümünü geliştirin.Bu ürünün eklenmesiyle arabanızı giydirin.Bu ürünler aracın genel görünümünü iyileştirir ve impression.It her şey görünüşle ilgili değil, aynı zamanda arabanızı koruyarak da işlevseldir.Arabanızı seviyorsanız ve park yerlerinde tampondan kaçınmak istiyorsanız, bunlar çok iyi bir çözümdür.Arabama uyacak mı?Bu ürünlerin arabanıza uygun olduğundan emin değilseniz, teçhizatı kontrol etmek için bizimle iletişime geçmek için araba resimlerinizi gönderebilirsiniz.

Ürün Fotoğrafları

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Malzeme Türü abs
Kaynak Anakara Çin
Marka Adı VACOMUL'UN
Öğe Türü Şekillendirme Kalıpları
özellik Tesla Model X SUV için
Model Adı BW-TSL035
Model Yılı 2020