Su geçirmez Şeffaf Şeffaf Dosya Klasörü Fermuarlı Kalem Çantası Kalem Çantası Okul Malzemeleri Kırtasiye Taşınabilir Kalem Saklama Torbaları

₺42.55 ₺30.23

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s45416

Tanım

Tanım:

1. Çok hafif, elinde tutması kolay, çok ağır değil, dışarıdayken kişisel eşyalarını taşıması kolay, çok taşınabilir.

2. PVC'den yapılmış, su geçirmez, çizilmeye karşı dayanıklı, çarpışma önleyici ve temiz tutulması kolaydır; Torbanın yüzeyi kirlendiğinde, doğrudan ıslak mendille silebilirsiniz, kolay ve zaman tasarrufu sağlar.

Belirleme:

Boyut: 21.2 * 7.3 cm/8.34 * 2.87 inç

Malzeme: PVC

Ağırlık: Yaklaşık 18g

Liste:

Temizle fermuar kılıfı *1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Tercih Edilen Malzemeler】Bu şeffaf kalem çantası, çarptığında kolayca zarar görmeyen ve su geçirmez ve ayrıca çizilmeye karşı dayanıklı olan seçilmiş PVC malzemeden yapılmıştır.

2.【Temizlemesi Kolay】Bu şeffaf fermuarlı kalem çantasının temizlenmesi gerçekten kolaydır, sadece yüzey lekelerini nemli bir kağıt havluyla silin, kolay ve zaman kazandırır.

3.【Küçük Boyut】 Küçük boyutlu ve hafif, şeffaf fermuarlı torbalar az yer kaplar, bu da onları taşımayı nispeten kolaylaştırır ve hareket halindeyken alması ve kullanması kolaydır.

4.【Yaratıcı Tasarım】 Bu şeffaf kalem torbaları, parlak renklere, temiz ve zarif bir görünüme ve seyahat ederken kullanılmak üzere çıkarılabilen çeşitli desenlere sahiptir.

5.【Yaygın Olarak Kullanılan】 Bu fermuarlı kalem torbaları sadece kozmetik tutmakla kalmaz, aynı zamanda kırtasiye çantası olarak da kullanılabilir ve cep telefonları, cüzdanlar veya cüzdanlar gibi eşyaları tutabilir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Malzeme Polyester
Kaynak Anakara Çin
Marka Adı waasoscon