Disney'in Yerine gelen baba ordu Mulan Baskılı Mermi Dokulu Liverpool Patchwork Doku Çocuk ev tekstili 50*145cm

₺200.41 ₺150.36

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s4565

Tanım

modname = ckeditör

Malzeme: Baskılı kumaş Renk:resim gösterildiği gibiboyutu: 50 cm x 145 cm / adetkalınlık: 1mmağırlık: 200 g / adetkullanım: Ev dekorasyon, ayakkabı,çanta, patchwork, kapitone, yastıklar, minderler ve herhangi bir kumaş el sanatları.

Ürün Teşhir

Sıcak ipuçları:

1. Kumaş elle ölçülür ve 0.5-1.5 cm sapmaya sahip olabilir.2. Öğe ham kenar bırakabilir ve çok az kusura sahip olabilir.Ancak normal kullanımı etkilemez.3. Desen yönü rastgele kesilir.4. Çekim sahneleri, monitörler ve diğer rezonanslar nedeniyle, gerçek renkler gösterilenlerden biraz farklı olabilir.Sakıncası varsa, lütfen sipariş verirken dikkatli olun.5. Toptan için, lütfen bize ulaşın, biz büyük boyutu var ve daha uygun fiyat sunuyoruz.6. Özel ihtiyaçlarınız ve fikriniz varsa, sizin için üretim de sağlayabiliriz.Deri,şerit,reçine,kumaş vb.Için özel sipariş verebiliriz,Düşük MOQ ve En iyi fiyat, daha fazla ayrıntı, lütfen bizimle iletişime geçin.

Nakliye Yöntemi

Lütfen doğru alıcıyı ve telefonu, posta kodunu, adresi doldurduğunuzdan emin olun.Bazı ülkelerin vergi numarasını doldurması gerekir.Normalde, ödeme bilgilerinizi aldıktan sonra öğeleri 3 iş günü içinde size göndeririz.Sipariş miktarı 120 doları aştığında ücretsiz DHL ve EMS sunuyoruz.Tüm paketlerimiz izlenebilir bir lojistik sistemi ile sevk edilecektir.Sipariş başına bir nakliye ücreti, lütfen tüm malları bir siparişte birleştirmeyi deneyin.

Satış Sonrası Servis

Geri bildirim

Yorumlarınız diğer alıcılara yardımcı olacaktır.Müşteri memnuniyeti bizim için en önemli şeydir.Herhangi bir sorun iletişim yoluyla çözülebilir.Teşekkür ederim.

hakkımızda

Her türlü kurdeleyi ve reçineyi, şapkaları toptan,perakende satıyoruz.Zaman zaman yeni tasarımlar yüklüyoruz.Beğendiyseniz, lütfen mağazamızı favori mağaza listenize ekleyin veya öğeyi istek listenize ekleyin.Çok teşekkürler!Güzel bir Alışveriş günü var!

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Ürün Tipi Diğer Kumaş
Tip Kanvas Kumaş
Örme Türü Diğer Kumaş
Marka Adı Disney
Genişlik 50*145CM
Toptan Satış Türü NO
Malzeme 100% Polyester
Teknik Dokuma
Tarz Düz
Set Türü NO
Özellik Aşınmaya Dayanıklı
Kaynak Anakara Çin
Desen YAZILI