Orijinal yeni NOKİA 6700 Classic Için 6700c tuş takımı Sol Tuş Klavye Flex cep telefonu kablosu

₺387.93 ₺310.34

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s4568

Tanım

Sevgili alıcı, eğer sipariş önce buna dikkat edin :

Lütfen siparişinizi verdikten sonra iletişim adınızı , adresinizi , posta kodunuzu ve telefon numaranızı dikkatlice onaylayın, aksi takdirde malları alamamanız mümkündür .

Cainiao süper ekonomi küresel tarafından ücretsiz kargo, Cainiao süper Ekonomi tarafından, öğeler çin'den ayrıldıktan sonra takip edilemez.Eğer bunu kabul edemez , Sevgiorganizasyon.com.tr Standart nakliye veya Epacket seçiniz, diğer yöntemi, ama nakliye maliyeti ödemek gerekiyor

Serivice Sonrası

1. Malları aldığınızda herhangi bir sorun varsa , lütfen anlaşmazlığı açmayın , hemen bizimle iletişime geçin.Sorunu çözmenize yardımcı olacağız .

2. Uausl olarak, (Çin Post Olağan Küçük Paket Artı, Çin Post Kayıtlı Hava Posta ve Sevgiorganizasyon.com.tr Standart Nakliye) teslim süresi 16-35 iş günüdür .Özel durum ile birlikte gelirse (Tatil , politika ayarı , gümrük , uzak alan vb.), Gecikecektir.

3. Sevgiorganizasyon.com.tr'te koruma süresi 60 gündür ( birkaç ülke 90 gündür).Koruma süresi sona ermek üzereyse ve malları almazsanız, lütfen benimle iletişime geçin, size yardımcı olabileceğim üç yol var: a. Koruma süresini uzatın .b. Malları tekrar gönderin .c. parayı iade edin .

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Uyumlu Marka NOKİA'NIN
arka ışık No
Kaynak Anakara Çin
su geçirmez No
Model Numarası Nokia 6700 Classic için
Malzeme Plastik
Sertifika hiçbiri