12.1 " tesla tarzı dikey ekran octa çekirdek android 10 Araba GPS radyo Navigasyon Toyota Fortuner 2016-2018 için

₺10 133.23 ₺6 079.94

  • Etiketler: yüz toyota fortuner, remot toyota fortuner, dikey büyük ekran tesla, ekran mazda 3 tesla tarzı, ekran tesla tarzı 13, araba radyoları toyota fortuner, ekran tesla toyota fortuner, kapak torpido toyota fortuner, tuner toyota fortuner, ekran octavia tesla tarzı
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s46841

Tanım

Araba uygulama: Toyota Fortuner 2016-2018 için fit

Not: 1. sadece fit için araba ile otomatik A / C

ürün açıklaması

Fonksiyon açıklaması: Kolay kullanım araba Android 9.0 İŞLETİM sistemi arayüzü Dijital panel 800 * 1280 HD çözünürlük DVB - T, ATSC, ISDB-T dijital TV alıcısı (isteğe bağlı) AM / FM radyo, 30 istasyon önceden ayarlanmış bellek Avrupa ülkesi için RDS fonksiyonu Android telefon ile ayna bağlantı işlevini destekleyin Dahili GPS, 2D ile uyumlu/3D harita Desteklenen harita: Desteklenen harita: Route66, Sygic, Igo, Navıgon, Papago vb.Android OSD Dili: İngilizce, almanca,ispanyolca,fransızca,italyanca,macarca,portekizce,türkçe,rusça,ibranice, arapça ...40 + dil Desteği 4G: 4G dongle hariç Dahili wifi android marketplace'teki binlerce uygulamaya, oyuna erişin OBD II Araç Teşhis Tarayıcısını Destekleyin 1080P HD Video ekranı HD araba dvr'ı (isteğe bağlı) Dokunmatik ekran kontrolü Arkada iki USB yuvası(Maksimum 32GB'a kadar) Android marketplace'teki oyunlar için dahili Bluetooth el ücretsiz telefon görüşmesi, destek Telefon rehberi ve A2DP Orijinal fabrika Panel tasarımı, kurulumdan sonra boşluk yok Orijinal direksiyon kontrol uyumluluğu Orijinal kablo demeti ve fiş uyumluluğu, herhangi bir kabloyu kesmenize gerek yok Orijinal Düğme açık renk tasarımı ESP ve mekanik anti-şok koruması 4*45W güç çıkışı Ayarlanabilir görüntü parlaklığı / rengi/ kontrast 2 AV / AUX girişi ve 2 AV/AUX çıkışı Arka görüş kamerası için otomatik arka görüş fonksiyonu

Özel Uyarı:

2. ekstra aksesuar maliyeti:

Europeadd ve Orta Doğu için MPEG-4 DVB-T Dijital TV alıcısı 80 $ekleyin,

ABD, Kanada ve Meksika için ATSC-MH Dijital TV alıcısı 80 $ekliyor

Güney Amerika için ISDB-T Dijital TV alıcısı 55 $ekleyin

DVB - T2 Dijital TV alıcısı ekle 90 USD

Kablolu Arka görüş kamerası 25 $ekleyin

Kablosuz dikiz kamera 30 $ekleyin

Harici DAB + alıcısı 40 USD ekleyin

DVR kamera 55 $ekleyin

OBD II Araç Teşhis Tarayıcı 15 USD ekleyin

Bize ulaşın İngilizce mesajla bize ulaşın.

Bizim çalışma süresi:

Çin saati (GMT + 8): Pazartesiden cumaya 8:30-6: 00.

E-postanız çalışma saatimizde 24 saat içinde ve tatillerimizde 48 saat içinde yanıtlanacaktır.Satış Ödeme Koşulları:

1. Alipay,Banka Havalesi,Batı Birliği,MoneyGram ve diğer ödemeleri kabul ediyoruz.daha fazla ayrıntıya ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, teşekkürler!

Nakliye: 1. Biz UPS, DHL, FedEx, EMS, USPS(sadece ABD) ve takip numarası ile diğer hızlandırılmış kuryeler tarafından dünya çapında gemi .

2. Ürün net ödeme alındıktan sonra 2-5 iş günü içinde sevk edilecektir ve transit süresi yaklaşık 2-4 iş günü olacaktır.

3. Normalde FedEx, UPS ve DHL 5-7 gün sürer , EMS 7-15 gün sürer ve USPS(yalnızca ABD) teslimat 7-10 gün sürer.Herhangi bir gecikme olursa, kötü hava koşullarından veya özel denetimden kaynaklanabilir.Eğer 30 GÜN içinde öğe almazsanız, lütfen bize ulaşın.

4. Yukarıdakilerden en ekonomik yolu seçeceğiz.Lütfen sadece EMS ile Rusya'ya gönderdiğimizi ve çoğunlukla EMS ile Güney Amerika'ya gönderdiğimizi unutmayın .Bazı ülkeler için (Rusya,Brezilya,vb), gümrükleme için uzun zaman alır.Herhangi bir gümrük gecikmesi için herhangi bir sorumluluk alamıyoruz.

5. ücretsiz nakliye için,hangi nakliye kuryesini kullandığımızın hakkını saklı tutarız, adresiniz uzak alan ise, uzaktan ücret için ekstra 35 USD eklemeniz gerekir.ödeme yapmak istemiyorsanız, size gönderilecek diğer nakliye kuryesini seçeceğiz.

6. Biz yanlış veya teslim edilemeyen adresi sorumlu değildir.Yalnızca doğrulanmış ve onaylanmış adresi kabul ediyoruz.Lütfen gönderim adresinizin doğru ve teslim edilebilir olduğundan emin olun.Adresinizi değiştirmeniz gerekiyorsa, lütfen ödeme yapmadan önce değiştirin.

7. Herhangi bir ithalat vergisi, gümrük ücreti veya gümrük gecikmesinden sorumlu değiliz.Parsel alıcı nedeniyle bize geri dönerse?yukarıdaki ücretleri ödemeyi reddettiğimizde, alıcı bu ücretleri tamamlayana ve tüm iade ve yeniden gönderme masraflarını ödeyene kadar parseli yeniden göndermeyiz.Alıcı, yukarıdaki nedene dayanarak siparişi iptal edemez veya geri ödeme talebinde bulunamaz.

8. Alıcılarımızın ödeme riskini en aza indirmelerine yardımcı olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. taxes.As tecrübemiz, %90'ı, öğeyi örnek veya hediye olarak belirtmek gibi herhangi bir vergi ödemeden alıcıya ulaşabilir, ancak yine de fiyatın seçilseniz bile standarttan daha düşük olduğunu görürsünüz gümrüğü öde.

Garanti

1. Bir Yıl Garanti vereceğiz .Herhangi bir bileşen garanti süresi içinde arızalanırsa, arızalı bileşeni değiştireceğiz.Herhangi bir garanti değişimi sağlanmadan önce arızalı ürünler muayene için iade edilmelidir.Alıcı garanti sorunu ile tüm nakliye masrafları sorumludur.

2. Garanti kartınızı garanti amacıyla sakladığınızdan emin olun.

3. Bizim öğeler kesinlikle test ve göndermeden önce paketlenmiş.

4. Aracınızın iç/dış kısımlarına herhangi bir parça ve aksesuar kurulumunun, yalnızca yerel Kalifiye otomobil parçaları uzmanlarınız/bireyleriniz tarafından yapılması önerilir !

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

özellik bluetooth, Dahili GPS, MP3 Çalarlar, Dokunmatik Ekran, Radyo Alıcısı
Ürün Ağırlığı 5kg
KOÇ 4G
Malzeme Türü plastik ve metal
Maksimum Harici Bellek 64G
Dijital Medya Formatı Mp3, WMA, JPEG, MP4
Sertifika ce, FCC
İşletim Sistemi Android 10.0 İŞLETİM SİSTEMİ
ROM 32G
Arayüz USB
Çözünme 800*1280
Marka Adı jiawale
Çıkış Gücü 4 * 50 W
Kaynak Anakara Çin
OEM NUMARASI. 22
Gerilim 12V
Din Bir Din
OSD Dili Çince (Basitleştirilmiş), Çince (Geleneksel), Arapça, İrlandalı, Belarusça, Bulgar, Estonya, Azeri, Arnavutluk, Polonyalı, İzlandaca, Pers, Boole metni (Hollandaca Güney Afrika), Danca, Rus, Filipinli, Gürcistan, Koreli, Galicia, Çek, Hırvatça, Katalan, Hollandalı, Haiti Kreolü, Fince, Fransız, Alman, Letonyalı, Romanya, Malayca, Norveçli, Japonca, Sırpça, Sloven, Tay, Galce, İbranice, İspanya'nın Bask'ı, Yunan, Ukrayna, Türk, Svahili, Slovakça, İsveççe, Portekizce, Makedon, Malta, Litvanyalı, Latince, Macarca, İtalyan, Hindi, Endonezya, Vietnam, İngilizce, Urduca Hindistan, Yidiş, Ermeni, İspanyolca
Ekran Boyutu 12"
TF / Mikro SD Yuvası 0