2 Adet Taşınabilir alışveriş çantası Meyve Sebze için Renkli Pamuk Kullanımlık Bakkal çantalar depolama Net Çanta Örgü Uzun Saplı Tote Çanta

₺190.98

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s47315

Tanım

2 Adet Taşınabilir alışveriş çantası Meyve Sebze için Renkli Pamuk Kullanımlık Bakkal çantalar depolama Net Çanta Örgü Uzun Saplı Tote Çanta

【Dayanıklı Malzeme】 %100 Pamuklu Net Alışveriş Çantası, dayanıklı, çevre dostu ve depolamaya iyi nefes alabilirlik.Makinede soğuk suyla yıkanabilir ve yuvarlanmadan kolayca kurur.

【Daha Az Plastik】 Net Alışveriş Çantasının yeniden kullanılabilirliği, gezegeni plastik torbaların zarar görmesinden kurtaran birçok yolla sonuçlandı.Meyveleri, sebzeleri, özellikle yaz aylarında yüzme ekipmanlarını saklamak ve Plaj Oyuncakları ve ilgili eşyaları taşımak için uygundur..Alışveriş, piknik, okul, oyuncak taşıma vb. İçin mükemmeldir.

【Büyük Kapasite】 18 lbs'ye(10 kg) kadar tutabilir.Pamuk örgü doğal olarak gerilir, daha fazla spacious.It resimlerdekinden çok daha küçük görünüyor, ancak onu mallarla doldurmaya başladığınızda muazzam bir şekilde geriliyor ve genişliyor.

【İki boyut】 iki farklı boyut, uzun saplı nakliye çantası (omuz için uygun) ve kısa saplı çanta (el için uygun) vardır, hangisini isterseniz alabilirsiniz.

【Katlanabilir ve Taşınabilir】 Birini katlayın ve cebinize koyun veya torpido gözünüze koyun.Bunlar iyi yapılmış ve size yıllarca mükemmel hizmet verecek.Taze ve yeni kalmak için makinede yıkanabilirler.Çantayı atmaya karar verirseniz, biyolojik olarak parçalanabileceğinden ve hızla ayrışacağından emin olabilirsiniz.

Malzeme: 100 % Pamuk

Tipi: Alışveriş çantası / saklama çantası / Sebze çanta

Boyutu: (Kolu x genişlik x yükseklik)

S-10x35x38 cm; L-25x35x38 cm

Renk: 20 renk seçebilirsiniz

Paket Şunlardır:

2 adet x Saklama Çantası

Sıcak ipuçları:

1. (+-1~3 cm, manuel ve farklı partiler arasında küçük farklılıklar olabilir.)

2. Avantajları: yüksek kaliteli pamuk, yüksek / düşük sıcaklık dayanımı, liç kayma

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Tarz Yeni Klasik / Post-modern Tarz
Neden Depolama Net çanta
isim Meyve Sebze Renkli Pamuk için Taşınabilir Alışveriş Çantası
Özellik Bakkaliye Çantaları
Tip Meyve Sebze Torbası
İşlev Alışveriş Çantası
Malzeme Oxford