Sevimli Shiba Inu Köpek Cüzdan Anahtarlık Peluş Doldurulmuş Bebek Yastık Oyuncak Anahtarlık Kolye

₺296.09 ₺71.04

  • Etiketler: nano bebek anahtarlık, shiba ınu peluş anahtarlık, kemer shiba, melek corgi anahtarlık, toprak peluş anahtarlık, alu cüzdan, büyük shiba ınu peluş, japon bunny anahtarlık, sydney ayı anahtarlık, tanımsız pantolon
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s47549

Tanım

Özellikler:

100 % brand new ve yüksek kalite

Doldurulmuş hayvan anahtarlığı, beğendiğiniz benzersiz bir tasarıma sahiptir ve küçük bebeğiniz ve sevimli peluş oyuncak anahtarlığı ile heyecan verici bir hayal gücüdür.Anahtarlık peluş ortağı sadece dekoratif değil, aynı zamanda pratik ve practical.It birçok anahtar tutabilir ve herhangi bir çantaya, çantaya veya çantaya sabitlemek için kullanılabilir. backpack.It harika bir seyahat arkadaşıdır.

Peluş oyuncak anahtarlık hediye ile ailenizi ve arkadaşlarınızı şaşırtın.Şık anahtarlıkları seven herkes yazılım anahtarına sahip olmayı sevecektir accessories.It sadece günlük ihtiyaçlarınızı daha şık hale getirmekle kalmaz, aynı zamanda başkalarının yanlışlıkla anahtarlarınızı almasını önlemeye de yardımcı olur.Peluş anahtar kolye ile çocuğunuz en sevdiği peluş oyuncağını getirmeyi asla unutmayacak.

Her türlü çanta için çok uygundur.

Peluş anahtarlık, güçlü ve dayanıklı, yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır.Peluş anahtarlığın mükemmel bir görüntüde kalmasını sağlamak için yüksek kaliteli polyester yumuşak dolgu maddesi ile doldurulur.Sevimli kolye, bağlanması kolay ve birden fazla anahtar tutabilen sağlam bir metal halka anahtarlık ile donatılmıştır.

Hassas bir his ile yumuşak ve dolu, yüksek kaliteli dolgulu pamuk.Sevimli ve sevimli, güzel bir anlamı var.Fashinable çok renkli, güzel ve rahat, deforme etmek kolay değil.

Paket içeriği:

1x Anahtarlık

Özellikler:

Malzeme: PP Pamuk

Boyutu: Resim Gösterildiği Gibi

Stil: Şanslı servet ve hazine / iyi şanslar / Güvenli seyahat / Mutlu aşk / Tanrı'nın Bedeninin Testi

not:

1.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin, sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

2.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Yaş Öner 12+y, 18+
Sertifika Diğer
CN Guangdong
Model Numarası Peluş Anahtarlık
Doldurma PP Pamuk