Anime Siyah Yonca keten sırt çantası USB Şarj Packsack Karikatür Öğrenci Schoolbag Genç Rahat Sırt Çantası laptop çantası Zip Gizli Sakli Konusmalar

₺609.13 ₺456.85

  • Etiketler: ertesi gün teslimat
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s49458

Tanım

Malzeme: Tuval

Boyutu: 45 cm * 35 cm * 18 cm (1 cm=0.39 in)

100 % marka yeni çok kaliteli

Çok yönlü iş büyük kapasiteli çanta PC sırt çantası dizüstü seyahat sırt çantası Anti-hırsızlık USB şarj portu ile bilgisayar tutar Boyutu: 14/15.6 inç Arkadaşlar veya akrabalar için koleksiyon ve hediyeler için harika.

Aydınlatma ve monitör ayarları nedeniyle renkler biraz değişebilir.

Izin lütfen 1-2 cm fark nedeniyle manuel ölçüm, teşekkür ederim!

ödeme Yöntemi

Biz sadece Emanet,Kredi kartı,Western Union.

Lütfen siparişin 3 günü içinde ödeme yapın.

Nakliye Politikası

1. Normalde, öğeler ödeme temizlendikten sonra 2 iş günü içinde gönderilecektir.

2. Lütfen satın almadan önce adresinizi, telefon numaranızı ve posta kodunuzu onaylayın, paketi yalnızca Sevgiorganizasyon.com.tr kayıtlı adresinize göndeririz, Rus alıcılar tam adı, doğru posta kodunu kullanmalıdır, aksi takdirde teslimat başarısız olur.

3. Öğeler çin'den sevk edilecektir, Teslim süresi hedefe ve diğer faktörlere bağlıdır, Paketinizi zamanında almazsanız, lütfen önce bizimle iletişime geçin, çözmenize yardımcı olacağız.

4. Hiçbir vaild takip numarası sipariş az 5$, yavaş ve izlenmemiş,seçerseniz "Çin Post Olağan Küçük Paket Artı", lütfen bu tür lojistiğin izlenmediğini bilin.bu lojistik modu, kayıp ve gecikme teslimatı gibi bazı eksikliklere sahip olacaktır, ancak bu lojistiğin en ekonomik yoludur, lütfen anlayın.5 Doların üzerindeki siparişler için paket tüm lojistik izleme bilgilerini gösterecektir..

5. "Sevgiorganizasyon.com.tr Standart Nakliye" yi seçerseniz, lütfen bunun yeni bir taşıma modu olduğunu bilin, Sevgiorganizasyon.com.tr'e aittir, aynı zamanda güvenli ve hızlıdır mode.It tüm yol boyunca izlenebilir.Ancak parça bilgileri zamanında güncellenmez, birkaç gün beklemeniz gerekir.Herhangi bir risk almanıza gerek yoktur, çünkü öğenizi 60 gün içinde almamış olsaydınız size tam geri ödeme yapacağımıza söz veriyoruz.

servis garantisi

Arızalı bir ürün aldıysanız, lütfen öğeyi aldıktan sonra 3 iş günü içinde bizimle iletişime geçin, memnun kalmanıza izin verecek bir karşı önlem yapacağız .İşte yaygın sorunlardan bazıları:

1.ürün hasarlı: fiili duruma göre tazminat ödeyeceğiz veya yeni bir tane göndereceğiz.

2.yanlış ürün: Doğru öğeyi gönderdiğimizden emin olmak için her adım atılmış olsa da, açıklamadan farklı öğeler aldığınız durumlar olacaktır.yeni bir tane göndereceğiz veya konuğa göre tazminat talep edeceğiz.

3.ürün kayıp: Ürün lojistik söz süresi içinde alınmazsa, kayıp olarak kabul edilir, tam geri ödeme yapacağız veya müşterinin isteğine göre yeni bir tane göndereceğiz.

4.İade edilen ürünler: Ürünler orijinal ve kullanılmamış hallerinde iade edilmeli ve orijinal kutular ve ambalajlar geri yüklenmelidir.

5.İptal siparişi: Sipariş teslim edilmeden önce lütfen zamanında bizimle iletişime geçin, aksi takdirde paket verildikten sonra lojistik faktörler nedeniyle siparişinizi iptal edemeyiz, lütfen anlayın!

Hizmet ve Geri bildirim

Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, yo önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Kaliteli ürünler ve mükemmel hizmet ile müşterilerimizin çıkarlarını sağlamayı taahhüt ediyoruz.Sizin %100 % memnuniyetiniz bizim hedefimizdir!

Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.5 Yıldız olumlu geribildirim bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.teşekkürler!!!

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Astar Malzemesi Polyester
Sırt Tipi Softback
Yağmur Kapağı No
Taşıma Sistemi Kavisli Omuz Askısı
Desen Türü Çizgi film
CN Guangdong
Tarz Tiki Tarzı
Cinsiyet Üniseks
İç İç Yuvası Cep, Cep Telefonu Cebi, İç fermuarlı Cebi, İç Bölme, Bilgisayar Ara Katmanı
Kolu / Kayış Tipi Yumuşak Sap
Kaynak Anakara Çin
Kapasite 36-55 Litre
Marka Adı NoEnName_Null
Teknik Kabartma
Dekorasyon Aplikler
Ana Malzeme Tuval
Dış Katı Çanta
Öğe Türü Çantalar
Menşe yeri Çin (Anakara)
Kapatma Tipi fermuarlı
Model Numarası XQ-HSSYCUSBBB'NIN sohbeti