Tarım Makineleri için Yedek Parçalar, Tarım ekipmanları için Kauçuk Paletli Palet / Tarım Biçerdöver Lastik Palet

₺55 849.91 ₺53 615.92

  • Etiketler: vidalı kaldırma bileziği, atölye araçları sürücüsü, motosiklet araçları profesyonel kiti, takeuchi parçaları, kar bisikleti pisti
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s4981

Tanım

Kubota DC70 parça için biçerdöver lastik parça 500*90*53

1, ürün bilgileri 1.Boyut Kb500X90X53 2.Genişlik 500mm 3.Adım 90mm 4. Bağlantılar 53 5.Malzeme Kauçuk, çelik kordon, demir çekirdek 6.Normal kullanımda 12 ay garanti

2, Özellikler:

Lastik paletlerimiz, mini ekskavatörler, kompakt paletli yükleyiciler, çok arazi yükleyicileri ve paletli damperli kamyonlar gibi tüm ekipman markaları ve modelleri için uygundur.Sürekli çelik kord teknolojisi ve özel olarak formüle edilmiş kauçuk bileşikleri, ekipmanınızdan ihtiyaç duyduğunuz performansı sağlayarak çalışma süresini ve üretkenlik kaybını azaltır.

1) eklemsiz çok telli yüksek gerilimli iç kablo kabloları.

2) düşük zemin basıncı ve zemin yüzeyinde minimum rahatsızlık, daha pürüzsüz ve konforlu sürüş.

3) pabuç desenleri, artan çekiş, azalan yırtılma ve hatta zemin basıncı için tasarlanmıştır.

4) vulkanizasyon sıcaklığını, nemi ve kürlenme süresini kontrol eden' son teknoloji ' bilgisayar kontrollü lastik palet vulkanizasyon presleri.

5) doğru kauçuk kürlenme süresi, çekme mukavemeti ve aşınma direnci için sürekli test yapan kalite kontrol mühendisleri ve bilgisayarlı test ekipmanları.

3, makinenizin lastik izi nasıl ölçülür

Şu anki halinize bakabilirsiniz track.It parçanın iç kısmına damgalanmış boyutta olmalıdır.Eğer bulamıyorsanız, ölçüm yapmanız gerekir.Bir lastik parçanın boyutu, genişlik X perde X bağlantı sayısının bir ifadesidir: Parçanın genişliği (milimetre cinsinden).Bir bağlantının merkezinden diğerinin merkezine olan mesafe (perde).Parçanın iç kısmında bulunan bağlantıların sayısı.

5, tarımsal lastik parça deseni:

4, Lastik izlerimin ömrünü uzatabilir miyim, mümkün olduğunda keskin döküntülerden kaçının.Kullanılmayan rayları asla açık havada saklamayın ve üzerinde lastik ray bulunan ekipmanı açık havada saklamayın Yakın zamanda yeni bir ray satın aldıysanız, 40 saatlik çalışmadan sonra o yeni raydaki gerilimi kontrol edin ve gerekli ayarlamaları yapın.Asla agresif sürmeyin ve gereksiz yere hızlı dönüşlerden kaçının.Herhangi bir dönüş geniş ve yavaş olmalıdır.Aşınmış veya kırılmış dişlileri, avaraları veya silindirleri değiştirmeye gerek olup olmadığını görmek için rayları değiştirirken mini ekskavatörün veya ctl'nin alt takımını kontrol edin.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Showroom Konumu hiçbiri
HS Kodu 8431499900
Yerel Hizmet Konumu hiçbiri
Boyut Standard Size
Renk Herhangi
Makine Test Raporu Müsait Değil
Tip Diğer
Kaynak Anakara Çin
Garanti 1.5 yıl, 1 Yıl
Giden video-inceleme Sağlanan
Koşul Yeni
Pazarlama Türü Sıcak Ürün 2019
hizmet İyi satış sonrası servis
Pazar kauçuk ve çelik kordon
Teslimat Hava, Deniz, hızlı