Bisiklet Çift Pedallar Düz Destek Dönüştürücü Speedplay Sıfır Pedallar Adaptörü Bisiklet Yol Bisikleti Pedalı

₺436.06 ₺287.82

  • Etiketler: extrarto bisiklet pedalları, bisiklet pedallar kardeşlik, adaptör c kare, koo bisiklet pedalları, pedallar titanyum aks süresi, pedal dağı titanyum, speedplay aero pedallar, bisiklet ultralight, renkli bisiklet pedallar, bisiklet pedalları sokak
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s5202

Tanım

Kullanım: Yol Bisikletleri

Model Numarası: Speedplay Pedallar için

Pedal Cihazı Kategorisi: Pedal

Pedal Kategorisi: Speedplay Sıfır Pedallar için

Renk: siyah

Malzeme: ABS

Boyut: 7x8. 8cm

Paket içeriği:

1 x çift Speedplay Pedallar

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Not:

1. Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, görüntü öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Stilin resimlerde gösterilenle aynı olduğunu, ancak modelden farklı gövdelerde aynı performansı göstermediğini garanti ediyoruz.

2. Detay boyutlarını sizinkiyle karşılaştırın, cm cinsinden tüm ölçümler ve cm cinsinden on cm sayesinde giysilerin manuel ölçümü nedeniyle 2-4 cm farklılıklar olabilir 1 cm = 0.39 inç

Ödeme:

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

2. Açık artırmayı kapattıktan hemen sonra ödeme yapamıyorsanız, birkaç dakika bekleyin ve tekrar deneyin.Ödemeler 3 gün içinde tamamlanmalıdır.

Sevkiyat:

1)Dünya Çapında Nakliye (bazı ülkeler ve APO / FPO Hariç)

DHL UPS TNT FEDEX 3 ila 7 gün sürer, EMS 8 ila 12 gün sürer.Posta hava posta 2 ila 8 hafta sürer.Ancak hepsi teslim edilen ülkeye bağlı.

2) Hizmetin transit süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

Geri bildirim:

1) Alıcının erken onay öğeleri aldıktan sonra büyük takdir edilecektir.

2) Yorumlarınız işimizin gelişimi için çok önemli olduğundan, ürün ve hizmetimizden memnunsanız sizi içtenlikle bize olumlu bir yorum bırakmaya davet ediyoruz.

3) Olumsuz veya nötr bir yorum bırakmadan önce bizimle iletişime geçin.Biz herhangi bir sorunu çözmek için sizinle birlikte çalışacaktır.Anlayışınız için teşekkürler!

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Boyut as shown
Kullanmak Dağ Bisikletleri, Yol Bisikletleri
Pedal Cihazı Kategorisi Pedal
Model Numarası Bisiklet Pedalları
Pedal Kategorisi Ultralight Pedalı
Kaynak Anakara Çin
Malzeme Alüminyum / Alaşım