Güzel Kahve Maymun Bakır Jingle Bells Fit Düğün Festivali Parti Pet Dekorasyon

₺442.60

  • Etiketler: takılar hayvan hars, akrilik takılar hayvan, buzlu şanslı takılar jingle, kelt hayvan takılar, sevimli hayvan kil takılar, pirinç çanları çanları cazibesi, bilezik kadın kedi çekicilik, hayvan üyeleri takılar, cam takılar hayvan, hayvan rengi takılar
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s54338

Tanım

Toptan Emaye Karikatür Zanaat Bakır Çan Takılar 50 adet / grup

Tanım:

Metal: Bakır

Boyutu: Yaklaşık 26x18x12. 5mm (1 cm=0.394 inç )

Paketleri dahil: 50 adet

Ödeme:

1. Ödeme yöntemleri kabul: Sevgiorganizasyon.com.tr Ödeme.

2. Ödeme, açık artırma kapandıktan sonraki 7 iş günü içinde alınmalıdır.

3. Biz Sevgiorganizasyon.com.tr adresine gemi.Lütfen ödeme yapmadan önce Sevgiorganizasyon.com.tr adresinizin doğru olduğundan emin olun.

4. Herhangi bir ithalat vergileri, vergiler, hedef ülkelerde meydana gelebilecek ve alıcı tarafından ödenmesi gereken ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Satın almadan önce herhangi bir görev ve vergi ödemeniz gerekip gerekmediğini kontrol etmek için lütfen hedef ülkelerdeki gümrük idaresine danışın.

Nakliye Şartları:

1. Biz ödeme geldi sonra 1-2 iş günü içinde sipariş gemi

2. Çin Post Airmail sevk öğe, genellikle, 15 ila 25 gün içinde gelecek.Teslim süresi hedefe,yerel postaneye, gümrüklere vb. Bağlıdır.Bazen 35 güne kadar sürebilir.

3. Havayolu hizmeti olmayan ülkelerde veya bölgelerdeyseniz, ekstra ücret ödemeye hazırsanız, size ekspres ile parsel göndermeye çalışacağız

4.Toplam sipariş değeri fazla 200 USD ulaşmak, biz express tarafından öğeleri gemi olacak, EMS gibi, DHL, vb, 4-8 gün içinde hızlı teslimat.

5. Nakliye ve taşıma ücretine sahip listeler: ücret, yalnızca posta ücretini değil, posta, paketleme, depo ve dağıtım maliyetlerini de kapsar

Dönüşler:

1.Alıcı, teklif sahibinin ülkesinin hükümeti tarafından tahsil edilen herhangi bir tutarı ödemeyi beklemelidir; Buna görev ve vergi dahildir ancak bunlarla sınırlı değildir

2.Nakliye ve taşıma ücretleri iade edilmez.

3.45 gün sonra öğeyi almazsanız, lütfen bizimle iletişime geçin, mevcut stoklarımıza bağlı olarak iade edeceğiz veya değiştireceğiz.

Geri bildirim:

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim bizim için çok önemlidir.Endişelerinizi tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

Biz onlar hakkında bilmiyorsanız sorunları çözmek mümkün değildir!

bizimle iletişime geçin:

İşinize çok değer veriyoruz.Bu işlemle ilgili herhangi bir şey beklentilerinizi karşılamadıysa, lütfen bizimle iletişime geçin ve düzeltmemiz için bize bir şans verin.

BAKTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ VE TEKLİF VERMEDE İYİ ŞANSLAR!

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Koşul 100 % yeni
Malzeme Maden
Takılar Türü Hayvanlar
Tarz modaya uygun
İnce veya Moda Moda
Metal Türü bakır
Öğe Türü Güzellik
Model Numarası BLD1788'NIN sohbeti
Marka Adı Swishsugar'nın sohbeti