Toptan Deniz Ağacı Gölge Sandbeach Peyzaj Özel Duvar 3d Duvar Fotoğraf Duvar Resimleri için Oturma Odası Arka Plan 3d Duvar Resmi Fresk

₺435.09 ₺217.55

  • Etiketler: 9 kasa duvarı, 3d duvar oyunları, fresk duvar manzarası, duvar iphone 2 m, fresk kitap duvarı, fresk duvar kağıdı, fresk duvar kağıdı ürünleri, etiket fresk, fresk kitaplık duvar kağıdı, mısır duvar freski
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s5645

Tanım

(1) Detay duvar boyutunuzu bize bildirmeyi unutmayın:genişlik ve yükseklik. (2) T o duvar boyutuna göre özelleştirilmiş, biz herhangi bir boyut yapabilirsiniz!Lütfen sipariş verin aşağıdaki hesaplama yöntemine bakın: 1 birim = 1 metrekare, sipariş birimi = genişlik*yükseklik( örneğin: duvar boyutunuz: 3.5 m uzunluk*2.7 m genişlik = 9.45 metrekare, bu yüzden 10 birim satın almalısınız)

Bize ayrıntılı duvar boyutunuzu söylemezseniz: genişlik ve yükseklik, aşağıdaki boyuta göre duvar resmi göndereceğiz:

OEM TAMAM!

(3) Ülkenizde bir distribütör olmak istiyorsanız, lütfen bize Sevgiorganizasyon.com.tr mesajını göndermekten çekinmeyin.

(4) 5 metrekareden(miktar) daha az satın alırsanız, siparişi yalnızca Çin Post Kayıtlı Hava Posta ile gönderebiliriz; Yalnızca bir metrekare satın alırsanız, boyuta göre göndeririz:70cm x 140cm.

Sevkiyat

Öğeler "Hediye" olarak işaretlenecek ve çin post tarafından sevk edilecektir.

Öğe ödeme temizlendikten sonra listeden işlem süresi içinde ilan edilecektir.

Temel olarak, paketi almanız 10-30 gün sürecektir.

30 gün içinde öğe almadıysanız lütfen olumsuz veya nötr geribildirim bırakmayın, bize mesaj göndererek sorunu bize bildirmek daha iyidir, çözeceğiz ve memnun kalmanıza izin vereceğiz.

İlan ettiğimiz nakliye süresinde sabırla bekleyemezseniz lütfen yerel mağazalarınızdan satın alın.Ancak, bazen gümrükleme veya teslimatta bazı gecikmeler olabilir.Lütfen siparişlerinizi vermeden önce yeterli sabrınız olduğundan emin olun.

Geri bildirim:

1 Başarılı olmak için müşteri memnuniyetine bağlıyız.Bu nedenle görüşleriniz bizim için son derece önemlidir.

2 Bizim öğeler memnun iseniz, bize olumlu geribildirim bırakın lütfen.Daha sonra size olumlu bir geri bildirim bırakacağız.

3 E-posta veya ticaret müdürü tarafından bize ulaşın, herhangi bir olumsuz ya da nötr geribildirim ayrılmadan önce.Biz en kısa sürede herhangi bir sorunları çözmek için sizinle ilgileneceğiz.

4 Bizim mal satın alırsanız, biz arkadaşız.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Tarz Güneydoğu Asya Tarzı
Şarj Ünitesi Yuan / Rulo
Model Numarası JK1120
Yüzey İşlem Kabartmalı
Vinil Duvar Kağıdı Türü Kağıt Arka Vinil Duvar Kağıtları
Desen Evet
Marka Adı Bacaz'ın
Kullanmak oturma odası
Tip Vinil Duvar Kağıtları
Kullanım Yönetim, Ticaret, Eğlence, Ev
İşlev su geçirmez, Duman Geçirmez, Nem Geçirmez, Yanmaz, Kalıp-Geçirmez, Ses yalıtımlı, Ses Emici, Isı Yalıtımı, Anti-statik
Malzeme EPP