1 Çift Rahat kaymaz Düzeltici Ayak Çorap kadın Yüksek Topuklu Görünmez Çorap

₺21.18 ₺14.63

  • Etiketler: çorap kız çorap, parti elbiseleri anahtarı, maliyet etkin ücretsiz kargo 10 dolar anahtar kutu araba, çorap çorap terlik, sox çorap, çorap çorap, çorap tayt, piercing erkekler piercing takı, çorap bacak ısıtıcıları, parti erkek gömleklerine katılın
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s5661

Tanım

Özellikler:

YÜKSEK KALİTE: Jel Kılıflar, ön ayağınızın en iyi konforu ve optimum yastıklaması için ekstra esnek ve yüksek kaliteli malzemeden yapılmıştır, ağrıyı azaltır ve özgürce yürümenizi sağlar.

DAHA iyi yastıklama: Ön Ayak Yastığı Pedleri, vücut ağırlığını ekstra yumuşak ayak pedi jel pedlerine dağıtarak basınç etkisini azaltarak ayak toplarındaki yanan ayakları ve morlukları ortadan kaldırır.

RÖLYEF: Pedler ayaklarınızın boyutuna ve şekline uyum sağlar, metatarsal kemiğin altındaki sürtünmeyi ve yanmayı azaltır, Morton'un nöroması, bunyonları ve diğer ayak problemlerinden kaynaklanan ağrıyı azaltır.

PRATİK VE KOMPAKT: Yenilikçi, esnek ve dayanıklı Kumaş ayak Yastıkları, hem kadınlar hem de farklı ayak ölçülerine sahip erkekler için her türlü ayakkabı için iyidir ve kolayca yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir.

AKTİF OLUN: Ayak pedleri ön ayağın üzerine uzanır ve size en uygun etkinliği ve konforu sunar.

özellikler:

Malzeme: silika jel, pamuk

Boyutu: bir boyut en uyar

Renk: siyah, bej

Paket:

1 çift Ayak Çorap

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Marka Adı Velishy'nın sohbeti
İç taban Yüksekliği ≤1cm
Desen Türü Katı
Özellik çabuk kuruyan, Sert Giyen, Anti-Kaygan, Ter-Emici, Şok Emici, Hafif, Nefes alabilir
Ayakkabı Genişliği Orta(B, Metre)
Malzeme Kumaş
Öğe Türü astarlar
Kaynak Anakara Çin