vaftiz hediye özel Vaftiz çanta bekarlığa veda favor hediye keseleri kılıfı doğum günü akşamdan kalma çantası kurtarma kiti güzellikler çantası karşılama çantası

₺573.90 ₺459.16

  • Etiketler: malzeme organze çantalar, organze dantel çanta, şeffaf organze çanta, melek organze çantalar, organze ayakkabı çanta, dekoratif organze çantalar, patlıcan organze çantalar, organze kumaş çantalar, benzersiz organze çantalar, organze parti çantaları
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s57276

Tanım

Mevcut çanta Boyutları: S:4 "x 6" 10 * 15 cm

M:5 "x 7" 13*18 cm L: 6 "x 8" 15 * 20 cm

XL:8" x 12 " 20*30 cm {ŞEYLER NOT} yağ paiting veya glitter renkler veya inci katı renkler

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ Nasıl Sipariş Verilir✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

Çantaları istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz!

Farklı renkleri bir arada karıştırıp eşleştirebilirsiniz set.In bu durumda, lütfen sipariş verirken bir renk seçin, ardından ayrıntıları notlar bölümünde veya konuşma kutusunda belirtin.

Lütfen tüm bilgileri aşağıda verilen biçimde verdiğinizden emin olun:

** Lütfen ödeme sırasında Satıcıya verilen Notlara aşağıdaki bilgileri ekleyin:**

1. Pls satıcı notunda kullanmak için isim konumunu ve etkinliği bırakın, herhangi bir dil baskısını kabul ediyoruz.resim için yalnızca bir stil seçebilir veya stilleri istediğiniz gibi karıştırabilirsiniz.Diğer karikatür veya logo istiyorsanız, pls bize ulaşın ve önce bize resim gönderin ve isterseniz doğrudan sipariş verin.

2. Satıcı notunda nasıl mesaj bırakacağınızı bilmiyorsanız, siparişi doğrudan verebilir ve ödeme yapıldıktan sonra doğrudan bize mesaj gönderebilirsiniz.

Miktar indirimleri sağladığımız için paket halinde satın alırsanız bana bildirmekten çekinmeyin.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Cinsiyet kadınlar
Model Numarası 001
Ana Malzeme Pamuklu Kumaş