12V İç led ışık çubuğu 48 Leds şerit ışıkları anahtarı Ve Mıknatıslar 6500K beyaz ışık Araba Van RV ABD Plug İle

₺427.39 ₺205.23

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s57544

Tanım

12V İç led ışık çubuğu 48 Leds şerit ışıkları anahtarı Ve Mıknatıslar 6500K beyaz ışık Araba Van RV ABD Plug İle

otomobil, ev, ofis, dolap, ticari alan, vitrin ve iç mekan için 12 volt led ışık çubuğu karanlığa veda etmenize yardımcı olur.

3 kolay kurulum planı sunulmaktadır.Yapıştırmak için çift taraflı bant kullanın, mıknatıs ışığı araba kaputu gibi herhangi bir ütüye takın veya ışığı istediğiniz zaman çıkarabileceğiniz veya yeniden takabileceğiniz montaj klipsleri kullanın.

Işık çubuğunun ucundaki Açma / Kapama düğmesi, ışık çubuğunu sırasıyla kontrol edebilir veya led şerit ışıklarını paralel olarak bağlayabilir ve ışığı ana şalter ile kontrol edebilirsiniz.

Parlak ama göze batmayan. 48 ADET LED, 600 LM, 9.6 W, 160 derece ışık aralığı, 6500K soğuk beyaz light.No uğultu balastları, titreme yok, cıva veya tehlikeli madde yok, UV veya IR Radyasyonu yok.

anahtarlı 12 volt LED iç ışık çubuğu, araba, minibüs, RV, kamyonlar, kampçılar, karavanlar ve deniz tekneleri için bir araba iç ışığı veya çalışma ışığı olabilir.Ayrıca dolap, vitrin, iç mekan, oda, ev ve daha fazlası için masa altı ışığı olabilir.

Fiş tipi: ABD Plug, Kanada, Hindistan, Meksika, Tayland, Tayvan, Amerika Birleşik Devletleri, Filipinler ve benzeri için geçerlidir.

Renk: gümüş

Malzeme: Alüminyum + PVC

Boyutu: Uzunluk: yaklaşık 46 cm

Paket içeriği:

4 x ışık çubuğu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Sertifika hiçbiri
Öğe Türü Atmosfer Lambası