50 adet Ofis Klasörü Fotoğraf Asılı Kelepçe Kendinden Yapışkanlı Klip Plastik Ağır Posteri duvar halısı Tutucu Depolama Rafı Ev

₺136.88 ₺88.94

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s58707

Tanım

Özellikler:

Boyut ve miktar: Her biri yaklaşık 2.6x1.3 cm/1x0.51 inç boyutlarında 50 kendinden yapışkanlı yay klipsi alacaksınız.Bir tarafta yapıştırıcı, çeşitli uygulamalarınız için yeterli.

Dayanıklı Malzeme: Fotoğraf kliplerimiz güçlü, aşınmaya dayanıklı, deforme olması veya kırılması kolay olmayan plastikten yapılmıştır ve paslanmayan tel yay dayanıklılığını ve hizmet ömrünü artırabilir.

Kullanımı Kolay: Bu küçük yaylı klipsler kendinden yapışkanlıdır, sadece destek kağıdını soyun ve doğrudan temiz ve pürüzsüz bir yüzeye yapıştırın surface.It yapışmasını 24 saat sonra kullanmak için tavsiye edilir.

Açık Renk: Bu plastik klipsler açık renktedir, bunları duvarlarda, fayanslarda, ahşapta, metalde, aynalarda vb.Kullanabilirsiniz., ancak renk nedeniyle beyaz ve gri duvarlarda bulmak kolay olmayabilir.

Geniş Uygulama: Bu klipler çok yönlüdür ve fotoğrafları, posterleri, not defterlerini, anahtarları, bulaşık bezlerini, halıları ve daha fazlasını saklamak veya görüntülemek için mutfaklarda, banyolarda, oturma odalarında ve yatak odalarında kullanılabilir.

Özellikler:

Malzeme: Plastik

Renk: Şeffaf

Boyutu: (Yaklaşık) (UxG) 2.6x1.3 cm/1x0. 51 inç

Paket içeriği:

50 adet x Kendinden Yapışkanlı Klipler

Not:

1. Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.

2. Manuel ölçüm nedeniyle 0.5-2 cm farklılıklara izin verin.

Garanti

1. Sattığımız her ürünün kalitesine ve fiyatlarına büyük güven duymamıza rağmen, tüm alıcıların farklı nedenlerden dolayı onlardan %100 memnun kalacağını garanti edemeyiz.Ancak ne olursa olsun, işlemler sırasında meydana gelen herhangi bir sorunu çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza söz veriyoruz.

2. Çoğu ürün bir yıl garantilidir .Arızalı ürünlerin onarımını veya değiştirilmesini kapsar.

3. İade etmek veya değiştirmek istediğiniz kusurlu bir öğeniz varsa, gönderiyi aldığınız tarihten itibaren 7 iş günü içinde lütfen bizimle iletişime geçin.test

Sevkiyat

1. Tüm öğeler temizlenmiş ödeme aldıktan sonra 5 iş günü içinde nakliye düzenlenecektir.

2. Siparişinizi göndermeden önce lütfen ayrıntılı adresinizi ve iletişim numaranızı dikkatlice kontrol edin.

3. Biz genellikle çin sonrası hava posta, hongkong sonrası hava posta ,TNT , fedex ,DHL sunuyoruz.UPS, vb.

Geri dönüş

1. Müşterilerimize elimizden gelenin en iyisini sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz .

2.Öğeleri herhangi bir nedenle aldıktan sonra 7 gün içinde iade ederseniz size iade edeceğiz.Ancak, alıcı iade edilen ürünlerin orijinal koşullarında olduğundan emin olmalıdır.Öğeler iade edildiğinde hasar görür veya kaybolursa,alıcı bu tür hasar veya kayıplardan sorumlu olacak ve alıcıya tam bir geri ödeme yapmayacağız.Alıcı, hasar veya kayıp maliyetini telafi etmek için lojistik şirketine bir talepte bulunmaya çalışmalıdır. 3.Alıcı, öğeleri iade etmek için nakliye ücretlerinden sorumlu olacaktır.

Geri bildirim

Sizin memnuniyetiniz bizim hedefimizdir, 5 yıldızlı geribildirim bırakın lütfen .Şimdiden çok teşekkür ederim.Nötr geribildirim veya olumsuz geribildirim ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin, tüm sorunu çözmenize yardımcı olacağız.Aksi takdirde teknik destek veya başka çözümler sağlamayacağız.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Malzeme Plastik
Manyetik No
Kaynak Anakara Çin
Model Numarası hiçbiri
Tip Bahar klip
Marka Adı Hinmay'ın