Akrilik Yuvarlak Kek Disk Seti - Kek Diskleri Daire Taban Panoları Merkezi Delikli - 2 Tarak Kazıyıcı ( 4 Desen) ve Dübel Çubuk

₺826.48 ₺685.94

  • Etiketler: 4 inç akrilik disk, safari doğum günü pastası, garip kek kalıbı, 4 x 4 metro döşemesi, redmi not 5 döner tabla, akrilik çubuk 3 4, yuvarlak kek kalıbı, dikdörtgen kek kalıbı, akrilik xiaomi redmi kapakları, ahududu pi 4 akrilik kabuk
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s58786

Tanım

Yeniden Kullanılabilir ve Dayanıklı-Akrilik malzemeden yapılmış tüm bileşenler, ışık geçirgenliğine sahip buttercream kek diskleri ve sıyırıcılar %92'nin üzerindedir.Yeniden kullanılabilir, sağlam.Karton kek tabakları için mükemmel bir alternatif.

Profesyonel ve Standart Set-6 akrilik diskler 6.25 İnç, 8.25 İnç, 10.25 İnç, 2 her boyutu. 2 sıyırıcılar (10 İnç x 4 inç W).Hepsi 3/16 inç (4,5 mm) kalınlıkta.Üç farklı boyut, katmanlı kekler sağlar ve kolayca istiflenir.

Istikrarlı Destek-3/8 İnç(9.5 mm) merkezi delik her kek diskler daire tabanı.3 Dübel çubuğu(10 inç x 1/3 inç W) ile birlikte gelir, sabit destek için ayağı kek tahtasındaki orta deliğe yerleştirin.

4 Şekil Kazıyıcı-iki uzun tarafta 4 farklı testere dişi şekli tasarımına sahip 2 tarak, buzlanma pürüzsüz seti kek kenarlarınızı daha belirgin ve hassas bir şekilde dekore eder.

Her Durum için mükemmel-Profesyonel kek fırıncısı veya ev mutfağınızda pişirme, kek pişirme ve sergileme, katmanlı kek yığını, hamur işleri, kekler, doğum günü için buttercream, bebek duşu, düğün, noel, ev partisi için uygun.

Renk: Şeffaf renk

Malzeme: Akrilik

Paket içeriği:

1 takım * Kek Disk

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Özellik Çevre Dostu, Stok
Kaynak Anakara Çin
Kek Araçları Türü Pikaplar
Tip Kek Araçları
Malzeme Diğer