Küçük Dizüstü yapılacaklar listesi Not Defteri Cep Not Kağıtları Mini Spiral Not Defteri 50 Levhalar Çocuk Öğrenci Erkek Kız Parti Favor

₺50.05 ₺40.04

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s59158

Tanım

Özellikler:

OOTDTY'NIN sohbeti

marka yeni ve yüksek kaliteli

SU GEÇİRMEZ DEFTER.Küçük cep not defteri su geçirmezdir.Okul öğrencileri, öğretmenler, yazarlar, ofis kadınları, erkekler için çok uygun çok fonksiyonlu bir taşınabilir yazma pedi.

YIRTILABİLİR ÇARŞAFLAR. 50 Yaprak grided kağıtları.

Premium kalın kağıt, dolma kalemler, jel kalemler, tükenmez kalemler, daldırma kalemler veya renkli işaretleme kalemleri ile tüylenme veya kanama olmaz.

ÇİFT BOBİN BAĞLAMA.Spiral ciltleme, yırtmanız için uygunken kağıt düşmez. 360 yatay çevirme, kullanımı kolay.Su geçirmez PP kapak.Tüm bu üstün tasarımlar, daha iyi planlamaya odaklanmanıza yardımcı olur.

ÇOK FONKSİYONLU.Cep kelime kitabı, mini not defteri, günlük yapılacaklar listesi, mini yazı defteri, kontrol listesi, günlük program planlayıcısı, küçük not defteri, ofis masası not kağıtları vb. Olarak harika çalışır.

MÜKEMMEL BİR HEDİYE.kızlar, erkekler, sanatçılar, yazarlar, tasarımcılar, gazeteciler, ofis memurları, iş kadınları ve erkekler, öğrenciler, öğretmenler, Noel, Cadılar Bayramı, Yeni Yıl, Doğum Günü, Yıldönümü vb.Arkadaşlar için İDEAL bir hediye için.

Özellikler:

Malzeme: Kağıt; PP

Renk: Resim Gösterildiği Gibi

Miktar: 50 Yaprak / 100 Sayfa

Boyutu: Yaklaşık. 12. 5x7. 5 cm / 4. 92x2. 95in

Ağırlık: Yaklaşık. 120g

Paket içeriği:

1 X Su Geçirmez Cep Dizüstü

Not:

1.Izin lütfen 0-1 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.pls teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

2.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkürler!

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Model Numarası Model Numarası.
Kaynak Anakara Çin