Üçlü Ay Tanrıçası duvar aynası Trinity Duvara Monte Ayna Beş Köşeli Retro Asılı Ayna

₺694.22 ₺472.06

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s59301

Tanım

Üç fazlı tanrıça, ayın üç aşamasına karşılık gelir: ay dolu, ay dolu ve ay absent.In ay evresi, tanrıça bir kız ve aynı zamanda bir savaşçıdır; ay evresinde tanrıça bir kadın ve annedir; ay evresi, tanrıça yaşlı bir kadındır.

Kızlık, büyüleyen ayın temsil ettiği büyüyü, başlangıcı, genişlemeyi, yeni başlangıçların vaadini, doğumu, gençliği ve gençlik coşkusunu temsil eder.Anne dolunayın temsil ettiği olgunluğu, doğurganlığı, cinselliği, doyumu, istikrarı, gücü ve yaşamı temsil eder.Kocakarı bilgeliği, yaslanmayı, ölümü ve azalan ayın temsil ettiği sonları temsil eder.

Bu Kelt Kutsal Ay Üçlü Tanrıça Aynası, ayrı ayrı elle boyanmış ve cilalanmış tasarımcı kompozit reçine ve camdan yapılmıştır.Renk Tonu değişebilir.

Üçlü Tanrıça, Tanrının kadınsı, besleyici tarafını temsil eder-sezgisel, yaratıcı ve büyülü.O, dış Evrenin kökeni olan Tanrının içsel doğasıdır.

Tanım:

Adı: Üçlü Tanrıça Ayna

Üretmek Boyutu: 15X6X20 cm

Malzeme: Reçine + cam

renk: gösterildiği gibi

Paket içeriği:

1 x Üçlü Tanrıça Ayna

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Malzeme Bardak