Kadınlar Seksi Gotik Vampir Kostüm Yetişkin Bayanlar Cadılar Bayramı Klasik Vampir Rol Oynamak fantezi parti elbisesi Up Üniforma Kıyafet Pelerin

₺510.17

  • Etiketler: beyaz önlük vampir, ceket tipi vampir, vampir pelerin takıları, hayley vampir günlükleri, vampir paltolu adam, vampir günlükleri top, kılıf xr vampir, siyah ceket vampir, ceket vampir tarzı, koç vampir günlükleri
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s6133

Tanım

Boyut Tablosu

Boyut: M

Büstü İçin Uygun olabilir: 84-90 cm

Bel:64-72 cm

Uzunluk: 78 cm

Ürün Şunlardır:Elbise, Pelerin

Altında gerçekten ürün çekimi var

Yıkama Talimatları

Ödeme

* Sevgiorganizasyon.com.tr Emanet tercih edilir.Paranız güvenlidir, çünkü yalnızca teslimat siparişlerinizin memnuniyetini onayladıktan sonra tedarikçilere verilir.

* Kredi kartları, gerçek zamanlı banka havaleleri, moneybookers, Western Union mevcuttur.İçin en uygun olan herhangi bir yöntemi seçebilirsiniz you.To çıkarlarınızı koruyun, ödemeniz geçici olarak Sevgiorganizasyon.com.tr tarafından tutulacak ve mallarınızı alana ve bundan memnun kalana kadar yeniden mühürlenmeyecektir.

Nakliye

* Dünya çapında Hava Posta: 14-35 Gün

* DHL, EMS: 5-10 Gün

· Tüm öğeler kontrol edilir ve daha sonra şirket içi ekibimiz tarafından elle paketlenir

* Biz en kısa sürede ödeme temizler gibi emir gemi için elimizden geleni yapacağız, hafta sonları dahil

* Üzgünüz, ancak Posta Kutusu adreslerine veya Posta Kutusu adreslerine gönderemiyoruz

* Yüksek değerli siparişler için, göndermeden önce adresin doğrulanmasını isteyebiliriz.Bu, hem sizin hem de bizim çıkarlarımızı korumak için yapılır

Satış sonrası servis

Ürününüzle ilgili bir sorun olması durumunda, basit bir geri ödeme veya değiştirme politikası sunuyoruz.

Fikrinizi değiştirdiyseniz, öğenin açılmamış olarak iade edilmesi koşuluyla ürün maliyetini iade etmekten memnuniyet duyarız.

Hatalı Ürünler veya Eksik Parçalar

Arızalı ürünü değiştirmekten veya iade etmekten memnuniyet duyarız ve bunları hızlı ve memnuniyetinize göre çözmeyi hedefliyoruz.

Mallar kusurlu gelirse, bizimle iletişime geçmek için alındığı tarihten itibaren 7 gününüz vardır.Öğeler orijinal ve kullanılmamış hallerinde iade edilmelidir.

Eksik parçalar olması durumunda, lütfen ürünü aldığınız gün bize bildirin.

İade nakliye ücretini ödemeyi kabul edersiniz, ancak bir hatanın doğrulanması üzerine posta masraflarınızı geri ödemekten memnuniyet duyarız.

Yetkin

Bir ürünü iade etmeniz gerekmemesi durumunda, lütfen bir yetkilendirme kodu için bize e-posta gönderin.Bu, parselinizde açıkça belirtilmelidir.Yetkilendirilmemiş iadeleri kabul edemeyeceğimizi lütfen unutmayın.

Geri bildirim

Görüşleriniz işimizin gelişimi için çok önemli olduğundan, ürünlerimizden memnunsanız sizi olumlu geribildirim için içtenlikle davet ediyoruz ve service.It sadece 1 dakikanızı alacak.

Herhangi bir nötr veya olumsuz geribildirimden önce lütfen bizimle iletişime geçin; Herhangi bir sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Karakterler vampir
Bileşenler Elbiseler, Pelerin
Kaynak Ülkeler Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri
Malzeme Polyester
Cinsiyet kadınlar
Öğe Türü Ayarlıyor
Özel Kullanım Kostümler
Kaynak Türü tatil
Model Numarası TANEC2887
Marka Adı VAŞEJİANG
Kaynak Anakara Çin